Scudo Sports

Akfırat Necminin yeri.. 10 Ocak 2010

Scudo
arkadaşlar kusura bakmayın eve bir geldim bizimkiler bütün sülaleyi toplamışlar haliyle resim işini halledemedim yarın bendeki resimleri buraya yüklerim şimdi geç oldu çok uykum geldi yarın sabah veya öğlen saatlerinde hazır olur bu arada gezi mükemmeldi uzun zamandır böyle eğlendiğimi hatırlamıyorum dostluğumuz hiç bozulmasın görkem abla sanada büyük geçmiş olsun herşeyden önce sağlık gelir sen iyi ol bize yeter daha çok turlar var önümüzde beraber pedallayacağımız ve tolga abi resimler bir harika yorumlar çok daha harika okurken çok keyif aldım sağol hadi kalın sağlıcakla iyi geceler hepinize

evet arkadaşlar bu gezimiz başarılı oldu verim aldık hatıra kayıtlarına geçti şimdi yeni rotamıza bakacaz ben gezmediğimiz görmediğimiz yerleri araştırıp keşiflerime bu haftada devam edecem önerilerinize açığım burası var bilinmiyor bakalım derseniz gider oraya bakarım keşifini yapar kararlaştırırız aynızamanda yemek sorununu da hallettik aramızda anlaştık bu arada korsan hasan ranpa aşahı hız sınırlarını aştı o neydi öyle saddamın füzesi gibiydi gökhanda lakabına yakışır hızdaydı[ BAZUKA]bir ara bisiklet altımda motorsiklet oldu sandım yattım üzerine.:D :D :D

Arkadaşlar resimler gerçekten çok güzel çıkmış. Çeken arkadaşlara da buraya yükleyen arkadaşlara da en yüksek düzeyde teşekkürlerimi sunuyorum. O civarı o kadar dolaşıpta nasıl olduda o hamağı göremedim ve üzerine şöyle sere serpe uzanamadım. Ona yanıyorum. Saygıdeğer Görkem sanada büyük geçmiş olsun umarım iyileşmişsindir. Herkeze sağlıklı mutlu bol pedallı günler diliyorum.

@G. Akpınar
sen olsaydın zaten sıra yüzen ördeklere gelirdi herhalde portakallı ördek mesela ucuz atlattı hayvançıklar bir ara bizde havuzdaki kol kadar balıklara göz dikmiştik burada canavara dönüştük salatalar havalarda uçuştu adam salata yetiştiremedi birazdaha açkalsaydık adamı aparatif olarak mideye indirirdik herhalde.:lick3: :lick3: :lick3: :D :D :D :D

Geri