Scudo Sports

Akdeniz turu

Temmuzda akdeniz? Akıllara zarar. Cırcır böceklerinin sıcaktan cırlamayı kestikleri bir sıcaklık düşün. Böcek sıcaktan susuyor. O derece.

Scudo
@Bisikletli Tosba Ne sıcak Ne soğuk aylar olarak, kabaca Nisan, Mayıs, Ekim, Kasım desek... Toplam bi 120 gün var, Ramazan denk gelse bile yine sana kalıyor 90 gün :)
Açıkçası iklim ve hava koşullarına göre sürmüyorum kışın yağmurda karda da sürüyorum benim için bisiklet hobi değil hayatımın bir parçası işe de bisikletle gidiyorum Pazar’a da hatta evimi bile bisikletle taşıdığımı bilirim :)
Temmuzda akdeniz? Akıllara zarar. Cırcır böceklerinin sıcaktan cırlamayı kestikleri bir sıcaklık düşün. Böcek sıcaktan susuyor. O derece.
Circir iyidir diri tutar adamı :)
Bunu öyle bi söylemişsiniz ki hiç bilmeyen bir insan korkar “uzak durun” :)

• Muhteşem
Tepkiler: elric1982
Açıkçası iklim ve hava koşullarına göre sürmüyorum kışın yağmurda karda da sürüyorum benim için bisiklet hobi değil hayatımın bir parçası işe de bisikletle gidiyorum Pazar’a da hatta evimi bile bisikletle taşıdığımı bilirim :)

Circir iyidir diri tutar adamı :)
Bunu öyle bi söylemişsiniz ki hiç bilmeyen bir insan korkar “uzak durun” :)
Cırcır lar sıcaktan susuyor. Havanın sıcaklığını anlatmak istedim. İkincisi, güneşe çok fazla maruz kalmayın. Cilt kanserine davetiye çıkarmayın.

Cırcır lar sıcaktan susuyor. Havanın sıcaklığını anlatmak istedim. İkincisi, güneşe çok fazla maruz kalmayın. Cilt kanserine davetiye çıkarmayın.
Evet genelde uzun kollu gömlek giyiyorum size bir tüyo vereyim karga sesi çıkarttığınızda cırcırlar susar :) veya saksağan sesi

evet var mı bütün olumsuz ve ön yargılı yorumlara karşı gelecek güzel insan gemi kalkıyor cuma akşamı :)

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Allah yolunuzu açık etsin.
Bu mevsimde Akdeniz'de bir bisiklet yolculuğu planlamak cüretkar bir meydan okuma açıkçası. Akdeniz'de yaşayan bir forumdaş olarak, güneşten korunmayı ve su tüketmeyi lütfen ihmal etmeyin. Ben balkona bile kremlenerek çıkıyorum 15-20 gündür.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Tosba
Geri