Scudo Sports

Akdeniz sahilleri gezisi.

Scudo
Bende gecen sene 2 arkadas burdurdan antalyaya, antalyadan fethiyeye gecmistim, tabi kiyi seridinden. Benim ki 6 gun surdu, toplamda 650 km yaptim.
Konaklama yerlerim; antalya sari su plaji, kemer, tekirova, kumluca, kas, demre
Pataraya kesin gir. Muzekartin kesinlikle olsun. Demrede mavi yengecin tadina bak. Kalkanda ahtapot satan yerler var, mumkunse deniz urunleri salatasi olarak satilan hazir urunlerden denemeni tavsiye ederim. Kaputaj plajina kesin gir. Yoldaki yavas kamyon ve traktorleri bos gecirme, zira yokus asagi zaten sana yetisemicekler ama uzun suren yokuslarda baya isine yarayacaklar. Su sikintin olmayacak cunku, heryerde buz bulma imkanin var. Migros, bim, a101 gibi buyuk ve ucuz marketler cok sayida var.

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
Hocam sahil şeridi olmasa bizim yanımıza da uğrayın derdik lakin denizli bayağı uzak kalıyor :) Bu sene Ramazan ve LYS nedeniyle katılamayız, istesek bile kondisyon da yok ama seneye belki eşlik edebiliriz :) Sağ salim gidip gelmeniz dileklerimle, bol bol fotoğraf ve uzun uzun anlatımlarınızı bekleyeceğim :)

Tarihler uyarsa Antalyada bende bi takip etmek isterim bende dağ bisikleti var size biraz yavaş kalabilirim

• Beğen
Tepkiler: D. Oğuz
Kazasız-belasız; bol keyif alacağınız bir yolculuk dilerim.
Gideceğiniz rotayı harita üzerinden işaretleyip konuya eklerseniz iyi olur diye düşünüyorum.

@M.Fatih

Postlara bakamadım hiç son zamanlarda :) kendi arkadaşlarım da var :)

@BerkNG750
Bisiklet dahil 35 kilo yük ve 26 inç dağ bisiklryiyle merak etmeyin :)

@FatihKaanOz
Fethiye-Antakya sahil üzerinden. Müsait olunca eklerim, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

@Enes Şahbaz

Teşekkür ederim.
Takip etmek isterseniz instagramda dilmacoguz olarak aratabilirsiniz :)

merhaba ben ismail. 44 yaşındayım. bisan marka toplama bisikletimle 2 temmuz gibi bodrumdan tura başlayacağım. tüm ege sahilini dolaşmayı planlıyorum. yol arkadaşı arayanlara duyurulur.

@D. Oğuz tüh be şansa bak bisikleti ben de decathlon açıldı diye servise götürdüydüm daha vermediler :D Valla Antalya'da heryere çadır açabilirsiniz, şahil şeridinden başlayıp milyon tane açık alan var :) Gelirken gözünüze kestirdiğiniz bir yerde durun, denize girin ve akşam yemeğini yeyip kıvrılın oraya bir yere :D

@D. Oğuz ayrıca bana da haber ver nerde olursan gelirim

@taner07 bisikleti dechatlonda bakıma verdim dedin B'twin mi yoksa başka marka bisiklete bakım yapiyorlarmi

@BerkNG750 kendi bisikletlerinden başkasına neden baksınlar? :D

Bu akşam bir arkadaşım ağırlayacak beni :) yarın da bisikleti bakıma bırakacağım, arka göbek dağıldı :D

• Beğen
Tepkiler: taner07
Ben daha önce tura çıkmadım ama bana bu çadır olayı çok tehlikeli geliyor. Zevklidir elbet ama burası Türkiye. Sırf bu sebepten çıkamıyorum bir türlü tura :) Savcılıkta çalıştığımdan ve hergün bir çok olaya şahit olduğumdan belkide insanlara güvenimi yitirdim onun için öyle düşünüyor olabilirim. Bende akdeniz tarafına bu yıl yaz tatili iznimde gitmeyi düşünüyorum ama ilk sefer için ağır olabilir sanırım böyle bir tur. Bu sene yakın illere gidip seneye belki uzun tura çıkmak daha sağlıklı olabilir. Konuyu böldüm kusura bakmayın hayırlı yolculuklar.

Geri