Herkese merhaba.Ramazan Bayramı sonrası 21-27 Temmuz tarihlerinde bir Akdeniz turu planlıyorum.Bisikletim Triban 3/Schwalbe Marathon 700*28 lastikler.Turda konaklama bir aksilik olmazsa çadırda olacak.Öncelikle rotamı paylaşayım;
1.Gün: Adana-Erdemli(107 km)
2.Gün: Erdemli-Boğsak(63 km)
3.Gün: Boğsak-Anamur(107 km)
4.Gün: Anamur-Gazipaşa(87 km)
5.Gün: Gazipaşa-Manavgat(107 km)
6.Gün: Manavgat-Antalya(76 km)
Bu tur ile ilgili sormak istediklerim;
1-Bu rotanın genel olarak zor olduğunu biliyorum.Öncelikle bu yolu daha önceden yapmış olan arkadaşların(sadece bu rotaya özel)öneri ve tecrübelerini öğrenmek isterim.(Not:Bu rota ile ilgili bir hayli tur yazısı okudum
)
2-Özellikle bilmek istediğim ve beni düşündüren yol yapım çalışmaları.Onun hakkında bilgi paylaşımı olursa minnettar olurum.
3-Tur hazırlığı olarak minimum malzeme-edevat taşımayı planlıyorum.Turda yanıma almam gereken olmazsa olmaz malzeme-edevatlar nelerdir?
4-Son olarak bu bölgede yaşayıp gezilip görülmesi gereken yerler hakkında önerisi olan varsa paylaşmasını rica edeceğim
5-Eklemeyi unutmuşum.Bu rota üzerinde kamp atacağımız uygun(fiyat,güvenlik vs.) kamp alanları nelerdir?
Sevgi ve saygılarımla.
1.Gün: Adana-Erdemli(107 km)
2.Gün: Erdemli-Boğsak(63 km)
3.Gün: Boğsak-Anamur(107 km)
4.Gün: Anamur-Gazipaşa(87 km)
5.Gün: Gazipaşa-Manavgat(107 km)
6.Gün: Manavgat-Antalya(76 km)
Bu tur ile ilgili sormak istediklerim;
1-Bu rotanın genel olarak zor olduğunu biliyorum.Öncelikle bu yolu daha önceden yapmış olan arkadaşların(sadece bu rotaya özel)öneri ve tecrübelerini öğrenmek isterim.(Not:Bu rota ile ilgili bir hayli tur yazısı okudum
2-Özellikle bilmek istediğim ve beni düşündüren yol yapım çalışmaları.Onun hakkında bilgi paylaşımı olursa minnettar olurum.
3-Tur hazırlığı olarak minimum malzeme-edevat taşımayı planlıyorum.Turda yanıma almam gereken olmazsa olmaz malzeme-edevatlar nelerdir?
4-Son olarak bu bölgede yaşayıp gezilip görülmesi gereken yerler hakkında önerisi olan varsa paylaşmasını rica edeceğim
5-Eklemeyi unutmuşum.Bu rota üzerinde kamp atacağımız uygun(fiyat,güvenlik vs.) kamp alanları nelerdir?
Sevgi ve saygılarımla.