Scudo Sports

Akdeniz Ege Turu (8.Kesit) Yanan Günışığı

klavyem

harika bi gezi olmuş
Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

dogus_mtb

Güzel fotoraflar teşekkürler

Güzel insan katkılrınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Scudo
@candede
Sevgili Candede uzun süredir meşkul olduğumdan sorunu şu an okuyabildim.Alt imzada görünen yer Muğlaya yaklaşık 20 km uzaklıktaki bir gölet ..Kazan Göleti olarak bilinir..Günlük gezilerimizde özelikle bahar aylarında sıkça gittiğimiz bir yerdir.Ayrıca gördüğün yamacın arkasında da çok güzel bir mtb parkuru var göleti izleyerek sık ağaçların arasından yolculuk yapıyorsun ki inanılmaz zevklidir....

• Beğen
Tepkiler: candede
bandırma'dan yaşar ellerinize saglık çok güzel fotograflar çekmişsiniz.

• Beğen
Teşekkür ediyorum Yaşar abi. İnan daha henüz Pc nin başına oturabildim.Marmara turnun hemen ardından il turları arkasından Van Gölü Projesini hayata geçirdim. Sizlerde yaşadığım sıcaklığı buralarda da yaşayıp tattım.
Siz güzel insanların var olduğu bu ülkede soluk almak beni herşeyden daha fazla mutlu ediyor.Kendinize iyi bakın.

Yüreğim ve Sevgimle...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
mükemmel bir gezi olmuş fotolar dahada mükemmel gerçekten tebrikler fransız çiftle karşılaşmanız ne kadar güzel bir olaydır bisiklete gönül veren kişilerle olmak mükemmel duygu

• Beğen
harika ötesi bir gezi olmus , resimleri görünce sanki tura bende gelmişcesine haz duydum.. pedallarınıza ayaklarınıza gönüllerinize sağlık olsun... TEBRİKLER

@jordansero

@ferdionat

Siz güzel İnsanlara katkılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Dileğim sizlerinde düşlediği şekliyle arzularınızın gerçekleşmesi.

Yüreğim ve Sevgimle...

Okadar güzel bir tur olmuş ki,resimlerin bittiğine üzülmedim diyemem. Ayağınıza sağlık...

• Beğen
@ferdionat

@zeB@ni

Teşekkür ediyorum güzel İnsanlar. Tüm güzel düşler sizlerle olsun.
Yüreğim ve Sevgimle.

Geri