Scudo Sports

Akdeniz Ege Turu.(2 Kesit)Yanan Günışığı

Vay be nasıl oldu da bu benim gözümden kaçmış. Eee tabi dünya kadar başlık dünya kadar mesaj geliyor hergün. Bazen yakalamakta güçlük çekiyoruz. Çok süper tarihi gezi ve doğa gezisi olmuş. Kıskandırmayı geçtim insanı orta yerinden çatlatacak derecede yani...

Scudo
@rahmankarataş

Sevgili Rahman.Siz doga ile iç içe geçmiş ve yeşile bürünmüş karadenizi turluyup en ayrıntılara kadar fotoğraflarınızı resmederken,ben heyecanla iç içe turumun başlangıç tarihini sabırsızlıkla bekliyordum.

Bugün bu turumuzda bitti.Sanırım bu tür seyirlere sevdalı tüm bisiklet dostlarının ortak noktasını yaşıyoruz.O da biran önce biraraya gelip bir 'Seyre' dalıp yine ayrıntılara girerek öyküleri dinleyip fotoğraflarla resmetmek.

'''Ölüm soluk alışım kadar yakın.'''

• Beğen
Tepkiler: rahmankarataş
@KevSerSeri

Sevgili Kevser,gün olur bir (ya da günler) gün sende uzun soluklu bir tura start verir ve ayrıntılarda gizli dehası öyküleri yakalar,yakaladığın öykülerle birlikte yaşayanlarla sende mutlu olur ya da hüzünlenirsin.

Tanık olduğun her ayrıntı seni uzaklara götürür,uzaklar duygusallık ile seni yogurur ve yogrulduğun her an senin büyüdüğün,hüzünlendiğin,sorguladığın belkide bilendiğin andır.An bizlerin yüzleştiği tek gerçektir.

'''Ölüm soluk alışım kadar yakın.'''

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
Selam Can ,
Bu kesit için dün sana yazmıştım, silinince canım sıkılmıştı. Mersin daha bir ihtişamlı mı olmuş, yoksa senin kamerandan mı , bakış açından mı öyle görünüyor? Adana'da lisede okurken basketbol takımı olarak oraya müsabakalara giderdik.
manzaraların harika. Bizi gezdirdigin hatıralarımı canlandırdığın için sağ ol var ol.

• Beğen
Tepkiler: candede
@sevinur

Umarım ülkemizde soluk almanız yakındır.Buradaki tüm bisiklet dostlarımız bu güzel camianın büyüyüp güzelleşmesi için elinden gelen cabayı sarf ediyor.Bunun için hemen hemen bütün güzellikleri ile organizasyonlar düznleniyor ve bunlara katılımları ile bizlerde bu heyecanı içimizde hissederek çoşkumuzu daha yukarıya yükseltmeye calışıyoruz.

Temennim o ki.Sizde bulunduğunuz ülkenin güzelliklerini bizlerle paylaşır,bu heyecanınıza ortak edersiniz.Malum yaşadığınız yerler bizler için ha diyince gelip gidilecek yakınlıkta değil.

Düşlerinizin taze kalması dileği ile...

'''Her Saniye Değerlidir.''' L. Armstrong

• Beğen
Tepkiler: sevinur
can dede ben bay mekanık mersın bende uye oldum dostum bu sene gelecegım senın yanına kardesım cok guzel resımler cekmıssın benı dusundugun ıcın sagol kendıne ıyı bak

ben daha yeni görüyorum malesef gezi mersinde çok güzel olmuş ben de bu yaz gitmiştim bir tanıdığımın yanına ve o boylu boylucana olan sahiline hayran kalmıştım gezi süper olmuş fotolar için teşekkürler

@bedo

Sevgili Bedo meraba.Teşekkür ediyorum sen güzel insanın sıcak yüreğine.

Daha öncede söylediğim gibi,Mersin nadide illerimizden biri.Bir gezi ve seyir bisikletcisi için ise Mersin Antalya arasındaki güzergahın yapılamaması bir bisikletçi için inanılmaz kayıp.

svgili candede kardeşim seni izlemeye devam ediyoruz bize deniz ve tarihi içiçe seyrettiriyorsun ufak bir rahatsızlığın için geçmiş olsun her şey için teşekkürler

@k.tecimen

Kemal abi içten teşekkür ediyorum siz güzel insana.
Antalyada iken ender abi ile siz güzel insanların kulaklarını çıtlatma şansı yakalamıştık.Umarım siz güzel insanlarla tanışıp kaynaşma şansını yakalarım.
birazdan yola çıkacağım.sabaha Antalya da olurum.Fırsat yakalarsam bisiklete binmeye çalışacağım.Umarım yine siz güzel insanların kulaklarını çıtlatma şansı yakalayabiliriz.

'''Heeyyyyy güzel insanlar Sizleri seviyorum.'''

Geri