Scudo Sports

...Akdeniz, Ege, Marmara, Turu yapmayı planlıyoruz...

@barış topcu

barış sen ne arada düşünüyorsun bu turu . bakarsın ankaradan gideriz bizde.

Scudo
Selam hakim ben ozan aynı tur bisikletçiliğe bailadığımdan beri hayalim geçen sene izmirden başka bir arkadaşım benzer bir rotayla ters yöne tur yaptı maddi imkansızlıklar nedeniyle katılamadım. Rotan tam hayalimdeki rota ve yazın benzer bir tur yapmayı düşünüyorum şimdiden para biriktiriyorum bunun için size katılabilirim yalnız günlük 50 km önder inde dediği gibi çok az olur en az 80 km yapmak lazım yoksa uzun turlarda belli bir noktadan sonra psikolojik olarakta yoruluyorsun.Özellikle yaz ayları daha kötü oluyor hele ki kıyıda.Bence tarihi biraz daha erken bir vakte ya da yaz sonuna çek tecrübeli arkadaşların dediğine göre fazla mantıklı olmuyor o yaz sıcağında pedallamak çünkü saat 10.00 gibi hemen hava ısınıyor ya da diğer seçenek gece yolculuğu bu da .ok tehlikeli türkiye şartlarında.msn den ekledim görüşelim ayrıca giden arkadailardan da hazır rotaları alır ben sana atarım.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
@OzzYMKL

yazdıkların için teşekkürler bize katılmanı tabi isterm
O tarih en müsait zaman sınavlar okul ramazan ayı derken ancak o zaman olur. km konusunda da bi plan yapmak istemiyorum günde 40- 200 arası bile olabilir msn de konuşalım buraya sonra dönelim

Hakkı kardeşim tur için kesinleştirdi ikimiz çıkıyoruz bu tura artık katılmak isteyenler ister 1 ister 1000 km eşlik edebilirler...

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
Hakim abiyle konuştuk arkadaşlar. Babamdan aldığım son izinlere göre bu iş olur gibi :) umarım karar değiştirmez yarın ve ondan sonraki gün tekrar açacağım bu konuyu bi kesinliğe kavuşturmak için.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
@Abdullah Hakkı

hadi millet benim konu geri planda kalmış gibi :D yardımcı olmaya, eşlik etmeye, destek olmya çağırıyorum sizleri

Planınıza ben de dahil olmak isterim.Güneye giderken turlarımın finali sizin turunuzun bir bölümü ile çakışıyor;fakat siz kuzeye gideceksiniz:)Gelin etmeyin eylemeyin beraber İstanbul'dan başlayıp güneye doğru gidelim.Yoksa Egenin poyrazında mafolursunuz benden söylemesi.Bu da size benden bir örnek:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=47236 .İstanbul'dan başlayıp İzmir'e ordan da Antalya'ya ordan da Mersin'e giden her tura varım bu yaz:)

@AppRoacHaTe

Takip ettim konuyu rotamız buna benzer olacak zaten de bilmiyorum ama biz güneyden başlayalım diyoruz hakkı arkadaşımla ama yine de daha ayrıntılı konuşmadık bunu belki dediğiniz gibi olabilir :in:

@Hakim Arslan

Ozan haklı arkada heybe ile rüzgara karşı pedallamak pekte keyifli olmuyor ilerleyen günlerde turu bir eziyet haline getiriyor.

eğer ki uzun tur hakkında bilgi almak isterseniz feyyaz arkadasımız türkiye bütün kıyılarını dolasmış hatta sitesindede gerekli olan bütün bilgilerini bizimle paylasmış bir göz atın isterseniz! (link)

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
@eda öz

Feyyaz kardeşimizle düzenli olarak konuşuyoruz yardımcı oluyo sağolsun:in:

@AppRoacHaTe

slm,

bu sene 2 ay olan yıllık iznimi kullanabilirsem, kıyıları dolaşmak istiyorum. izmir-antalya ve izmir-istanbul arasında kararsız kalmıştım; şimdi de ist-izmir fikri ilginç geldi :)
bilemiyorum, bakarsınız bi grup oluşturabiliriz?

bol bisikletli günler,

seçkin

Geri