Scudo Sports

Akaryakıt zammının bisiklet satışlarını arttırması

Yıllardır işe bisikletle giden biri olarak (6 km tek yönde) söylüyorum: Bisiklet yolu işine çok takılmamak lâzım. Çok gerekli değil bence şu anki durumda. Asıl bisikletli sayısı arttığında gerekli olacaktır. E-5 ya da benzeri hızlı yollarda ise kesinlikle ayrı bir bisiklet yolu şart. Buna katılıyorum. Bence asıl sorun bisikleti park etme ve araçlara bisiklet ile binme sorunudur.

• Beğen
Tepkiler: eatmc
Scudo
Bisiklet kullanam değerki arkadaslarimizin akar yakıt daha pahali olsun da olsun diye yazmislar. Zaten ucuz degil daha ne kadar pahali olsun hayattaki bir cok maliyet akar yakit odakli o yuzden bu temenniler iyi degil zorla degil tesvik ile olmali bu isler

• Beğen
Tepkiler: eatmc
@Kuzey Ege
Sinava giricem bir okulda, neyse bu okulun bir yolu var 1 dk ya yuruyosunuz ya da yurumuyosunuz sonra okulun alani geliyor, veya otoparki deyim :krsn: bir adam insanlarin o yoldan yuruyen insanlarin arasindan gecti arabayla sonra da okulun kapisinin tam agzina park etti, icimde oyle bir acima duygusu olustuki, yazik cok yazik imkan olsa sinifa arabayla girecek siranin yanina park edicek hic yurumeden geri arabaya binip gidecek, hayir herkesin arabasi var gidip bir sokak oteye birak belki bi acemi cikacam deyip orda senin arabana vuracak, bizim toplumumuzda iste boyle bir cahillik hareketsizlik, diger insanlarin varligina saygi gostermemelik cesit cesit hastaliklari var, sorun bu.:bsmagryr:

Araba kullanmayı sevdiğim tek yer askerlikti,mazot beleşti :hihi::hihi:

• Beğen
Tepkiler: SEYYAH OZİ
@Aazam

ben her gün yol bisikleti kullanıyorum. her gün bisikleti marketin içine avmlerin içine sokuyorum. neredeyse her gün şu soruları yanıma yaklaşıp soruyor yaşlı amcalar bende anlatıyorum. ne kadar bunlar bunlara nasıl biniyorsun yollar berbat vs çok pahalı o paraya araba alınır motor alınır vs diye uzayıp gidiyor işte :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
ben kesinlikle bu düşünceye karşıyım, bu yaz bisiklet aldım , bu siteden bilgi topladım ona buna sordum güzel birşey aldım kendimce, arkadaşım da aldı, sonra bi başkası daha. nedenlerimiz genel olarak şunlar.
1. arabamız var , toplu taşıma var. kısa mesafeleri dahi motorlu taşıtla yapıyoruz, çok az enerji harcıyoruz fiziksel olarak.
2. eskisine göre daha kötü bir fiziğimiz var yata yata kilolanmışız aktifleşmek lazım.
3. artık yaş olmuş 20 üstü bir sürü spor için geç, futbol basketbol zaten var, yanına bisiklet eklemek lazım eğlence amaçlı.
4. antalya vesaire tatile gidiyorsun heryere arabayla, ne biryer tanıyabiliyorsn ne de istediğin gibi gezebiliyorsun. bisiklet var artık gezme görme çok daha eğlenceli.

hatırlamadığım bir sürü neden vardır daha asıl konu şu BİLİNÇLİ GENÇLER ARTTI, HER SENE BİSİKLET SATIŞI ZATEN ARTMAKTA. bunu saçma sapan şeylere bağlamak gereksiz, sanki bisiklet güzel değilde sırf ihtiyaçtan alınmış gibi yansıtılması sıkmış.

@Fatih. Güzel özetlemişsin. Bisiklet bir tutkudur ve birçok şeyi içinde barındırır. Ne mutlu bundan zevk alanlara.

Arabam yattığı yerde yıllık 2.000 masrafı var. Ben buna enayi gibi daha ne masraf edecem. Yatsın yatabildiği kadar. Lazım olmadıkça suratına bile bakmıyorum. Maddi açıdan bisikletin bana çok faydası oldu. Herkes bisikletlensin.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri