Scudo Sports

Airzound Korna

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
658
Bisiklet
Ghost
Resimde de görüldüğü gibi Airzound korna arıyorum.

http://www.hostelshoppe.com/images/products/la_09del_airzound.jpg

Scudo
Ebay uzerinden alabilrsiniz. 3 tane almisligim var. 1 haftada elinizde olur. TR de bulma imkaniniz yok.

@egemen akca

(link)

Zamaninda 75tl ye almistim kargo ile. Su an da cok farkli degil sanirim fiyat.

Aynı üründen bende arıyorum. Ürünü getirmeyi planlayan arkadaşların bilgisine, kargo masraflarını bölüşebilirim.

ben de düşünüyorum, böyle agresif bir şey almadan trafikte umursanmayız :)

@verisakeet

Hocam sanırsam maltepe sahilden geçiyorsunuz(videolardan gördüm) bunlardan elinizde fazla varsa bana satabilir misiniz??

Selamlar,
bu ürünün hava kabı tam dolu (maksimum basınç altında) iken kaç saniye ses çıkartabiliyor? Örneğin elinizi butondan çekmeden 10 saniye mi 15 saniye mi?
Teşekkürler.

Butondan çekmeden denemedim ama kısa kısa denedim 40-50 arası çalıyor tabii sürerken insan bir sefer basıp çekmekdense bir kaçkez çalarak uyarı vermekden hoşlanıyor, ilk 20'sinde güçlü ses kalanında azalıyor, benim kinin kutusunda max 80 psi şişenin üstünde 100 psi yazıyor. ama ben 80'den fazla basmadım, pet şişeyle uyum sağlıyormuş aslında, bi ara kendi orjinal şişesini saklayıp pet şişeye 100 psi basarak deneyeceğim bununla ilgili youtube'da videolar var alüminyum suluk 11 bar yani 160psi'den sonra patlamış, başka bir materyala 12 bar yani 175 psi basarak deneme yapıyor :D

(link) Tavsiye ederim.Kullanıyorum çok memnunum..

Geri