Scudo Sports

Airbike Ali5 V2

bgur

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar.
Bir yerde böyle bir alete rastladım. İsminde bike geçtiği ve katlanabildiği için bu başlık altına yeni konu olarak açtım. İsmi Airbike Ali5 V2. Firmasını aradım. Alman malı olduğunu söylediler. Avrupanın birçok ülkesinde satışı var. Türkiye'de 1999 TL. 2 saatlik şarj ile 30 km yol gidiyormuş. Maksimum hızı saatte 25 km. 6.3 kilo karbon fiber bir scooter. İnternet adresi (link) . Bu konudaki yorumları merak ediyorum açıkçası.

Konu pek ilgi çekmedi galiba :) Bu araç katlanır bisikletin yerine tercih edilebilir aslında. Bir bisiklet keyfi vermez ama ulaşımda ciddi avantajları var gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
Evet bu iyi bir alternatif. Ama bazen teknik üstünlük değil zevk ağır basıyor.

1999 lira ile mükemmel fiyat. nerde süreceksiniz bunu bu kadar ufak tekerlekle? Avm de 5 yaşındaki bebelerle mi atışacaksınız.

mehmet levent bey konu çocuklarla atışmak değil. İstanbul ankara antalya gibi büyük şehirlerde tramvay otobüs kullanımlarında fazla yer kaplamayacak bir ulaşım aracı hakkında görüş almak istedim. fiyatı tartışılır tabi ki.

Haklısınız da kaldırımlar yamru yumru yollar delik deşik . bu durumda bu alete binilecek tek yer avm lerin fayanslı yürüme alanları. fiyatı TL olarak yüksek ama dolar olarak epey ucuz :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
ben de sordum onu. euro fiyatı 1780 e geliyor neden Türkiye'de pahalı diye. Uluslararası firma karar veriyormuş satış fiyatlarına. arz talebe göre fiyatı makul seviyelere gelir bence. Ama dediğiniz gibi yol olayı muamma.

Bu alet bizim sokakta en fazla 1 km gidebilir her yer cukur tumsek burada 25 kmh hiz iyide ulasim icin kullanmak biraz zor gibi tekeri biraz ufak bildigimiz scooter bu. Bisikletin keyfini vermez ama elektronik vites degisimi guzelmis

Bildiğin dolandırıcılık. O alet 25 km hıza çıksın ben adımı değişeceğim. Hele ki menzili 30 km olsun. ( bu arada 2 hafta önce 3200 lira ve maks hız 30 km idi. yavaş yavaş düşüyorlar)

Bir de tırmanma açısı 20 derece denmiş :D 350 watt güç ile 20 derece yokuş.

Bu arada bu yazılanlar doğruysa bu alete ehliyet ruhsat gerekecektir.

Denileni yapıyorsa gerçekten harika.Özellikle videoyu izledim çok güzel açıkçası.Bisiklet'in yakınından bile geçemez ancak kendi başına çok güzel bir ulaşım aracı olur bence.

Geri