Scudo Sports

Air Brushlı Duke ve Mosso

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Maşayı ilk boyatmaya kıyamadım ama Duke'ün yerine taktığım maşa ile bi türlü rahat edemedim tekrar Duke'e döndüm:D Maşayı ilk gün aldığımda aslında hiç içime sinmedi... Çok abartılı olduğunu düşünmüştüm ama bisiklet üzerinde gerçekten hoş durdu... İnsanın gözü alışıyo zamanla...:D

Scudo
duke 80mm lik miydi 100mm lük mü unuttum :D

güle güle kullan berkay çok şekil olmuş kadroyla uyumu fln zaten bunuda bn sana daha önceden de sölemiştim bnim de yakından gördügüm maşa özellikle şekilleri fln çok güsel olmuş......

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Oski bu arada benim Duke 80mm ama 100mm'lik Duke'lerde var...:D

güle güle kullan kardeşim hayırılısı olsun
ALLAH kaza bela vermez inşallah

güsel olmuş.ama önemli olan senin beğenmen bunu unutma:)
renkler vs çok ii kazasız belasız kullan.

Bu makineye tek bir kelime söylenir;

DEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHH!!!!!

işçilik süper olmuş tabı amortısorde ole bişey sorcam o alev gıbı şeyleri nası yaptınız

@CROSSCU_31
o alevlerin hepsi çizim ben de bilmiyorum aslında tam olarak tekniğini ama zannedersem öyle her boyaya kullandığı bir kalıp yok yani o alevide kendi çizmiş Pınar abla...:)

@cannonfire

ewt gerçekten güzel bir makine oldu bu sefer. Arka çeki borularının kısa olması bisikleti çok güzel hızlandırıyo ve beni yormadan bu hızı korumamı sağlıyo... Yani bisiklet söylenen bu ''DEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHH!!!!!'' sözünü hemen uygulamaya koyuyo:D

işçilik ve görüntü süper kazasız sürüşler

Süper bir işcilik ve berabarinde süper bir bisiklet çıkmış ortaya.Yapanın eline saglık.Kazasız sürüşler diliyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Geri