Merhaba Can Bey, İstanbul'dasınız, yakın da olması açısından Erdek'e varmadan Ant Kamping diye bir yer var, kesinlikle tavsiye derim. Biz iki aile (çocuklar 10, 8, 8, 5 yaşlarında) Temmuz başında orda hafta sonu kamp yaptık ve çok beğendik. Cuma akşamı iş çıkışı yola çıktık, sanırım 9 gibi oraya vardık. Çadırımızın olduğu yerden 10-15 adım sonra denize varıyorduk

Temizliğe gelince; benim hanım temizliğe takıntılıdır zaten, arkadaşın hanımı nevresim takımı götürüp çadırdaki matlara çarşaf seren, yorganlara vs. nevresim geçiren bir tip

onlar bile temizliğine onay verdi. Kampın girişinde tuvaletler ve banyo var; kampın sahibinin evi de girişe yakın, adam sık sık tuvaletlere linde fırçayla girip temizlik yapıyor, sık sık temizlik yaparken görebilirsiniz. Mutfak var, burda buzdolaplar var, buzdolaplarına yiyeceklerimizi koyduk, su ısıtıcısı var, temizlik malzemeleri, vs. mevcut. Duşlarda sıcak su gerçekten var (İznik gölü kenarında bi yerde kamp yapmıştık, orda sıcak su ip gibiydi, doğru dürüst duş alınamıyordu), burda sıcak su normal olması gereken debide akıyor

Bu sebeplerden dolayı fiyat biraz yüksek, bizden aile başına gecelik 80 TL aldı diye hatırlıyorum, ama adam seçici, burda daha çok çocuklu aileler konaklıyor. Yan tarafta kardeşinin işlettiği Kapıdağ Kamping var, orası biraz daha uygun fiyatlı ama daha salaş bir yer. Deniz ise güzel değil, yosunlu alanlar var, denizde çok kabuklular var, zararsız beyaz renkli denizanaları dışında 2-3 tane de zehirli olan kahverengi çizgili denizanalarından vardı. Deniz ayakkabısı şart. Havalar daha da soğumadan gidilebilir tekrar, tavsiye ederim