derya.yildirim
Daimi Üye
- Tepki
- 724
Annesi gençliğinde bütün yaz bisiklet üzerinden inmeyen, babası da haftasonları kızıyla beraber bisikletle gezen biri olarak çok zorluk çektiğimi söyleyemem. Şu sıralar "E kızım biraz da eve uğra istersen.", "Ders de çalışsan iyi olur ara sıra.", "Yüzünü göremez olduk" gibi yakınmalara maruz kalsam da çok fazla kızamıyorlar çünkü bana bunu aşılayanlar onlar
Benim tavsiyem ailenle güzel örnekleri paylaşman. Sporun ve sporculuğun insan hayatına nasıl olumlu etki ettiğini örneklerle göstermen. Bunun için forumu bile kullanabilirsin.
İstanbul'da bisikletli olmak elbette zor. Fakat bu zorlukların nasıl ekarte edildiğini onlara anlatabilirsin. Birlikte tur yapacağın insanları ailenle tanıştırıp güvenlerini kazanabilirsin.
Benim tavsiyem ailenle güzel örnekleri paylaşman. Sporun ve sporculuğun insan hayatına nasıl olumlu etki ettiğini örneklerle göstermen. Bunun için forumu bile kullanabilirsin.
İstanbul'da bisikletli olmak elbette zor. Fakat bu zorlukların nasıl ekarte edildiğini onlara anlatabilirsin. Birlikte tur yapacağın insanları ailenle tanıştırıp güvenlerini kazanabilirsin.