Sipioreeee
Daimi Üye
- Tepki
- 99
- Bisiklet
- Sedona
Ya eve 7000 bin lira para giriyor.2,2 k annemin dükkanından geliyor, 3k babam alıyor emekli maaşı, 2 k da abim alıyor.Ben işten bugün ayrıldım.Kaldıramadığım için.Turizm otelcilik mezunuyum.2 dil biliyorum.Açık öğretim okuyorum.Bölümümü yanlış seçmişim.Açık öğretim kursuna da gittim bana logaritma, fonksiyon nerde yüksek matematik bilgisi isteyen şey var onu anlattılar.Onu da bıraktım.Daha anadolu lisesi öğrencisi yapamıyor o konuları.Ben nasıl yapayım, meslek lisesi çıkışlıyım.4 işlem anca yapabiliyorum.Bu sene bölüm değiştirmek için gene ygs ye girdim ancak barajı 5 puanla kaçırdım.Bu sene de ösym açık öğretim bölümleriyle ilgili bi değişiklik yapmış.İstediğim, yapabileceğim bölüm lys şartı getirmişler.Yani bu sene giremeyeceğim o bölüme.Seneye kaldı.Bildiğim tek iş.Komilik/garsonluk.Garsonluk için yeteri kadar tecrübem olmadığı için komilik yapmak zorundayım.Çok lüks yerlere de girdim.Ancak işi kaldıramadığım için bırakmak zorunda kaldım.Başka meslek alanlarına da girmek istedim, kariyer netten falan bütün heryere cv gönderdim geri dönen yok.Komiye de tuvalet temizletiyorlar, nerde angarya pis iş var oraya veriyorlar.Ayrılma sebebimde bunlardan biri.Ben bugün ayrıldığım iş yerini kaldıramadım.Hala bacak kaslarıma dahi ağrıyor.Şimdi konuya geleyim
Benim istediğim şu.Açık öğretimden uluslararası ilişkiler yazıp 4 senede açık öğretim kursuna gidip o sırada yabancı dil öğrenmek.Bugün de dil kursundaki hocam, bu ay açılıyor kur bilgin olsun bana mesaj attı. Anneme de para ayarla diye konu açtım biraz önce.Yok para veremem de borcum var da para yetmiyorda car car konuştu.Git çalış paranı kazan kendin git diye.İş yerinde çalışamıyorum.Zaten de çalışmak istemiyorum, tuvalet temizlemek istemiyorum, pis iş yapmak istemiyorum.Ne zaman para istesem evde kavga çıkıyor.Geçen abimi dövdüm sırf bu yüzden.Şimdi de babam bas bas bağırdı git çalış diye.Zoruma gitti.Senin ne özelliğin var diye.Bende dedim tuvalet temizleyecek kadar kötü bi özelliğim yok dedim.Hiç bi istediğimi almıyorlar.Bende onlardan gizli gizli kartlardan para çektim.Yaklaşık 30 bin lira kadar.Onlarda kredi kartını internete kapattılar.Kredi çekip borçları kapattılar.Şimdi hiç bi yerden para bulamıyorum.
Babamın bas bas bağırması çok zoruma gitti, bağırarak üzerime yürüdü dövecekti nerdeyse.Yardım edin arkadaşlar lütfen
lütfen yukarı
yukarııı
Benim istediğim şu.Açık öğretimden uluslararası ilişkiler yazıp 4 senede açık öğretim kursuna gidip o sırada yabancı dil öğrenmek.Bugün de dil kursundaki hocam, bu ay açılıyor kur bilgin olsun bana mesaj attı. Anneme de para ayarla diye konu açtım biraz önce.Yok para veremem de borcum var da para yetmiyorda car car konuştu.Git çalış paranı kazan kendin git diye.İş yerinde çalışamıyorum.Zaten de çalışmak istemiyorum, tuvalet temizlemek istemiyorum, pis iş yapmak istemiyorum.Ne zaman para istesem evde kavga çıkıyor.Geçen abimi dövdüm sırf bu yüzden.Şimdi de babam bas bas bağırdı git çalış diye.Zoruma gitti.Senin ne özelliğin var diye.Bende dedim tuvalet temizleyecek kadar kötü bi özelliğim yok dedim.Hiç bi istediğimi almıyorlar.Bende onlardan gizli gizli kartlardan para çektim.Yaklaşık 30 bin lira kadar.Onlarda kredi kartını internete kapattılar.Kredi çekip borçları kapattılar.Şimdi hiç bi yerden para bulamıyorum.
Babamın bas bas bağırması çok zoruma gitti, bağırarak üzerime yürüdü dövecekti nerdeyse.Yardım edin arkadaşlar lütfen
lütfen yukarı
yukarııı