Scudo Sports

Ailemizin Hızlı Üyesi :)

Uzay mekiği gibi...
Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: Efe Can Baştuğ
Scudo
Kardeşim, bisikletin çok güzel olmuş güle güle kullan, iyi günlerde kullan :)

evet olay bu asfalt canavarı ferrarisi adam bunun üstünde kafayı yer azizim öyle böyle değil dünyaya bi dahamı geleceğiz süratin babasını bunun üstünde göreceğiz evet 28 jant ferrari 26 jant dağda işe yarar ama bu makine asfaltı yakar, yakar evet benim tarz bu olmasada saygı duyarım asfalt performans bisikletçilerine onlar gerçek hızı görüyorlar ve adrenali bi o kadarda tehlikeli, bu işin tekniğini bilmek lazım, 100 km hızla yokuş aşağı inmenin ne demek olduğunu bilmek ,tecrübesini edinmek lazım kolay iş değil kolay değil...
https://www.bisikletforum.com/a/img87/6135/14102012278.jpg

bu bisiklet sadece düz asfaltta iş görür stabilizede ve sert düz toprakta bu makineye yazık olur her yolun rajon bisikleti vardır bu makine asfalt içindir sahibi çok şanslı güle güle kullansın ve onun üstüne titresin..

kesinlikle çok güzel görünüyor. gerçekten harika. güle güle, iyi gündelerde kullanın. kazasız bol pedallamalar.

Ben olsam çerçeveletip asardım salona her halde bunu:) kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.

bu tür paylaşımların yasaklanması lazım. olan var olmayan var. cık cık cık :)

Çok hızlı görünüyor gerçekten. Kazasız pedallar dilerim.

Maşallah süper duruyor güle güle kullanın bol pedallar...

Aman dikkat ! Radara yakalanmayın :)
Güle güle iyi günlerde kullanın, harika bir makine.

izmir'de buna yaraşır bir asfalt yok. :)

@cku
istanbulda formula ,şile yolu gidiş ve dönüş aynı yol olur ve tekirdağ yolu..ama kısıtlı bu bisiklet için asfalt dökmeleri lazım öyle kalitesizde değil kaliteli asfalttan bahsediyorum ,iki yağmurda köstebek yuvasına dönmeyen ..

@Kudret Kurtcebe

yada otur izle en iyisi işte.. :)

Masallah cok güzel, yollarin krali olarak tek herhalde :) Allah kazadan beladan korusun...

Geri