Scudo Sports

Ailemizin Hızlı Üyesi :)

Scudo
'' Kaç basıyor bu ?'' diye sorasım geldi :) inanılmaz bir makine iyi günlerde kullanın

@Ender A.

eski yol bisikletlerinde ben hiç karbon look sargı görmedim? sele borusu içinde yapıcak bişey yok kadro öyle :D gidona aero bar takılması benim için gidonu çöpe atmak gibi bişey :)

@Atıl Güven

işten güçten deneme fırsatım olmadı bide henüz ayakkabı almadım :)

@cparlakgul

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Malesef 7800 serisinde vites kabloları içeriden geçmiyor.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Sele borusu pek uygun görünmüyor birde settiniz siyah olsaydı daha iyi olurdu sanki. Ama yinede süper ;)

• Beğen
Tepkiler: Efe Can Baştuğ
Bana çok uzak bir bisiklet şuanki ekonomim doğrultusunda. İçim gitmedi desem yalan olmaz. Güle güle kullanın :) Şahane bir bisiklet.. Sele biraz fazla eğik duruyor, kullanışlı mı bilemem tabi orasını..

• Beğen
Tepkiler: Efe Can Baştuğ
@ömer korkmaz

Yakında komple 7900 olucak zaten :in: Sele borusu içi yapıcak bişi yok kadro öyle çünkü..

@Çağatay Çağlar

Allah daha iyilerini nasip eder inşallah. Banada çok uzaktı artık uyurken bile yanımda duruyor.Seleyi hallettim zaten.Sağoun..

@Mehmet Levent

Malesef Türkiye şartlarında daha çok üstümüze sürüyorlar. Zaten yaşadığım yerin yollarının aynı zamanda kışında etkisiyle biraz bunu sürmeye ara vericem sanırım..Beğendiğinize sevindim..

@ferhat köse

bisikletin hayırlı olsun kardeşim :D kadrosu gerçekten dehşetmiş.ferhat abinin dediği gibi bencede seleyi boynu bükük kullanma :D hayırlı pedallamalar :D

@Onat GÜRSOY

Seleyi ayarladım çokta iyi oldu. İyi dileklerin için çok sağol.Herkeze hayırlı pedallamalar...

yüklemeyin kardeşim bu tip bisikletleri foruma gördükçe içim gidiyor off diyorum ve baktıkça bakasim geliyor gerçekten çok güzel bisiklet ilk yazdıklarımı yanlış anlama espri olsun diye yazdım kazasız belasız sür insaallah

@muhammet keleş

Yanlış anlama yok merak etme :in: Muhammet teşekkürler.. İnşlallah daha iyileri senin olur. Allah kimseye kaza bela vermesin..

• Beğen
Tepkiler: muhammet keleş
Geri