Scudo Sports

Ailem bisikleti eve koymama izin vermiyor

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bisikletinizin fiyatı ortada hırsızlık olaylarını falan anlatın anlayışla karşılarlar sanırım. Müstakil evimiz var merdiven altına koyuyorum o yönden rahatım. Apartman, kira vb yerlerde oturanlar için zor oluyor durum.

Scudo
Aile bisikleti eve koymaya izin vermiyorsa aileyi evden çıkarın. 🤪

Şaka bir yana ben hanıma zamanında çalınırsa gider yenisini alırsın dedim. O da nasıl olsa para ortak alırız dedi. Bende git annenden al parasını dedim heee o zaman olmaz dedi. Ben de iyi o zaman şimdi bisikletim evde kalacak dedim. 10 yıl oldu :ssrtcbya:

Ne kadar inat etselerde bizler harekete geçmeyince ebeveynlerin küçük çocukları olarak kalacağız. Ama ne zaman bir karar verip arkasında durup "kalp kırmadan ama" hayata geçirirsek onlarda yavaş yavaş saygı gösterecektir. :harika: Edit: oda da 3 adet bisiklet var şuan :)
IMG_20200807_095730.jpg

@z_g_h bende de aynı durum mevcut. Garajda değil ama kilitli sığınakta duruyor. Hanımı bir türlü ikna edemedim. Ama hak da vermiyor değilim, ev biraz küçük, balkonlar da sürekli güneş alıyor korumam mümkün değil. Ben olsam ben de içeri almazdım. 😂
ben çözümü bunda buldum.
(link)

siyah rengini aldım. kapıdayken bisikleti havaya dikiyorum, hanım geçiriyor hızlı şekilde 😀 hem derli toplu duruyor hemde tozu tutuyor göstermiyor. duvarlarada çarpsan zararı yok. ben çözümü böyle buldum, kesinlikle tavsiye ederim

@ErzincanLee öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Direk olarak fiyatından girin konuya,hırsızların artık ar damarının çatladığını,hiç bir zincirin ve önlemin yeterli olmadığını ,2 senedir yaptığınız birikimin boşa mı gideceğini anlatmaya çalışın.
Ayrıca memleket Kemah mı,Çayırlı mı,Üzümlü mü:)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@hamlet2006 ona bitane trainer lazım . Malu evde yata yata kondüsyon düşer .
Hanım benim bisikleti içeri almıyordu bende en eski savaş hilelerinden Truva atı hamlesini yaptım. Oğlana carraro race 052 HD aldım dolayısıyla onun bisikleti eve alınınca benimki de arkasından içeri sızdı. Ne demişler aşkta ve savaşta herşey mübahtır 😁

@ErzincanLee
Durum budur. Üstelik bu durum ömür boyu geçerli. Ana, baba ,kardeş, eş ,kaynana ,kaynata ,kayınço, bacanak, komşu, akraba...... Bitmez bizdeki bu etkileşim , karışım ve karışma . Hatirlayin bu bayram nasıl geçti . Bir de sokağa çıkma yasağı olan geçen ramazan bayramını. Tabi bu etkileşimin artışı da var eksisi de . Bir işiniz düştüğünde en önce onlardan yardım istersiniz . Ama en çok da onlar sizin hayatınızı etkiler. O yüzden bu topraklarda bu işin siyasetini bilmek lazım. Bence Şerif beyden ilerisi için de bol tiyolar almanız gerekecek. Bozmayın moralinizi. 👍👍👍

@ahmet1914 refahiye orda bir ev var orası biterse zaten yollarım köye onları kış aykarinda gelsin ilkbahar dan sonbahara kadar kalsınlar orads =)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Bin lira daha biriktirip peder beye bunu yarışta kazandım dersen problemin çözülebileceğine inanıyorum.
Yalan ama el mahkum gibi duruyor.

@Onryolcu kana gerek yok isin sonunda benim dedim olur herhalde =)

Bisiklet dışarı konmazbizim millet hala bunu anlamadı. Bizim sitenin bisiklet parkındaki bütün bisikletler pas içinde. Bi ara da balkonun dış demirine bağlama vardı balkonların dışında bisikletler bağlanmış esirler gibi.. Bütün yağmuru güneşi yerdi sonra tamiri pasın yapılmayınca soğunulur ve atılırdı. Ankarada kar da yağardı ergenliğimde. Bisikletler pert.

Bu mesajı, 4 bisikletin olduğu kiralık ev odasından yazıyorum. Sadece biri yerde.
Ev kiralık diye yüksek mobilyaları duvarı delip sabitlemeyelim mi? Deprem diye bir gerçek var.
Aynı hesap.
Eve boyalı girdik, boyalı çıkacağız. Boyacı alçıyla iki dakkada kapatır.

bisikleti ilana koydum dostlar düşünen olursa dm den yazsbilir bul halde kalmasına vicdanım el vermiyor hic degilse hakkıyla kullanabilecek birine gitsin Rabbimde arsız insanlardan anlayışsız insanlardan bizleri korusun bisikletin son haliIMG_20200810_195450.jpgIMG_20200810_195440.jpgIMG_20200810_195431.jpg
img_20200810_195425-jpg.236926

Dosyalar

• IMG_20200810_195425.jpg
    IMG_20200810_195425.jpg
    1,3 MB · Okunma: 156
indir.jpg

Aparatla odanızın duvarına asın .
Bisiklet duvar askı aparatı

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@ErzincanLee kardeş mesele peder beyse cidden konuşalım kendisiyle. Hadi beni yaştan dolayı belki pek ciddiye almaz da forumda abiler mevcut belki bir telefon görüşmesi işe yarar. Yazık üzüldüm şimdi.

@Cambaz Gerek yok her işte bir hayır vardır. Peder bey egolu dünyasında mutlu olsun

Bir süre bir arkadaşınızın dükkanında ya da bahçesinde dursun.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri