- Tepki
- 19.383
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Berat01 ah be ergenim önceki sayfaları okuman 15 dakikanı alırdı..
@hamlet2006 sanırım Goril’de onlarla olacak değil mi? Öyle bir habere denk geldim sanki!
ahmet bu sene team sapura cycling ile yarışacakBaşlık kadük oldu..
"Sakarya Salcano Sporcusu Ahmet ÖRKEN"
deyip başarılarıyla bizleri sevindirmesini bekleyelim...
(link) Batuhan Özgür gözüküyor sadece takımda.ahmet bu sene team sapura cycling ile yarışacak
batuhan deneme amaçlı gitmişti döndü ahmet 1 yıllık sözleşme imzaladı(link) Batuhan Özgür gözüküyor sadece takımda.
Kesinlikle, kim yurt dışına gider bizi temsil ederse sonuna kadar arkasında ve destekçisi oluruz ki bu böyle olmalı. Şahsi kanaatim tutundu tutundu zaman geçiyor yaş ilerliyor. Rica ederim.@isosel Ahmet e yeni anlaştığı takımda gelişim göstermesini bekliyoruz. Bilgilendirdiğniz için teşekkürler..
Eski konu. Ahmet sezonu açmadan ülkemde insanlar ne düşünür tarzında fikrinden dolayı sözleşmesini çift taraflı fesh etmişti. 2020 sezonunda Malezya'nin Team Sapura Cycling isminde olan Continental takımda kariyerine devam edecek.ONE MİNÜUUTE.....şaka tabiki Ahmeti birkaç yarışmada takip etmiştim gerçekten çok sevindim haberi okuyunca yolu bahtı açık olsun...Arkadaşlar sporun dili dini ırkı olmaz İsrailde bağımsız bir ülke sonuçta her ülkenin insanlarr açısından, iyisi var kötüsü var onlar daha çok siyasetçilerin politikacıların konuları... Bisiklet ekseninde düşününce ben Ahmetin yerinde olsam kariyerimi nerede güçlendirecek adımlar atabiliyorsam orada olmayı tercih ederdim açıkcası....