Scudo Sports

Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy!

Scudo
@cazci okudum geri gelmiş türkiyeye sanırsam düzeltcem

Bu işin siyasetini politikasını bir kenara bırakalım.
Yarın Giro d'Italia başlayacak.
İsrael Cycling Academy yarış kadrosunu açıkladı.Kadrolarında Guy Niv ve Guy Sagiv adında iki İsraelli var.Yabancı kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Ahmet Örken'in bu ikisinden çok daha iyi olduğunu ve takımda olsaydı büyük ihtimal Giro'ya getirileceğini söylüyorlar.Çok yazık oldu.:(

@hamlet2006

Bahsettiğin iki israilliyi almak için Norveçli 2 yarışçıyı ( August Jensen ve Sondre Holst Enger) Giro dışına çıkarttı İsrael Cycling Academ. Burdada çok konuşuldu yaptıkları bu hamle. Zira kadroya aldıklarının hiçbir varlık gösteremeyeceğini falan diyorlar.

Katusha'nın lisansını alan Israel Cycling Academy, 2020 sezonunda ''Israel Start-Up Nation'' adıyla World Tour seviyesinde yarışacak.
Ah Ahmet ah.

Başlık kadük oldu..
"Sakarya Salcano Sporcusu Ahmet ÖRKEN"
deyip başarılarıyla bizleri sevindirmesini bekleyelim...

Başlık kadük oldu..
"Sakarya Salcano Sporcusu Ahmet ÖRKEN"
deyip başarılarıyla bizleri sevindirmesini bekleyelim...
ahmet bu sene team sapura cycling ile yarışacak

• Beğen
Tepkiler: kallone
@isosel Ahmet e yeni anlaştığı takımda gelişim göstermesini bekliyoruz. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..

Son düzenleme:
@isosel Ahmet e yeni anlaştığı takımda gelişim göstermesini bekliyoruz. Bilgilendirdiğniz için teşekkürler..
Kesinlikle, kim yurt dışına gider bizi temsil ederse sonuna kadar arkasında ve destekçisi oluruz ki bu böyle olmalı. Şahsi kanaatim tutundu tutundu zaman geçiyor yaş ilerliyor. Rica ederim.

Bir dakika.....şaka tabiki Ahmeti birkaç yarışmada takip etmiştim gerçekten çok sevindim haberi okuyunca yolu bahtı açık olsun...Arkadaşlar sporun dili dini ırkı olmaz İsrailde bağımsız bir ülke sonuçta her ülkenin insanlarr açısından, iyisi var kötüsü var onlar daha çok siyasetçilerin politikacıların konuları... Bisiklet ekseninde düşününce ben Ahmetin yerinde olsam kariyerimi nerede güçlendirecek adımlar atabiliyorsam orada olmayı tercih ederdim açıkcası....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
ONE MİNÜUUTE.....şaka tabiki Ahmeti birkaç yarışmada takip etmiştim gerçekten çok sevindim haberi okuyunca yolu bahtı açık olsun...Arkadaşlar sporun dili dini ırkı olmaz İsrailde bağımsız bir ülke sonuçta her ülkenin insanlarr açısından, iyisi var kötüsü var onlar daha çok siyasetçilerin politikacıların konuları... Bisiklet ekseninde düşününce ben Ahmetin yerinde olsam kariyerimi nerede güçlendirecek adımlar atabiliyorsam orada olmayı tercih ederdim açıkcası....
Eski konu. Ahmet sezonu açmadan ülkemde insanlar ne düşünür tarzında fikrinden dolayı sözleşmesini çift taraflı fesh etmişti. 2020 sezonunda Malezya'nin Team Sapura Cycling isminde olan Continental takımda kariyerine devam edecek.

@Bigpatron yolu bahtı açık olsun inşallah...

@trainspotting35 İsrail Cyling Academy sanırım DeRosa'dan vazgeçti yeni sezon bisikletleri farklı diye hatırlıyorum.

Geri