Scudo Sports

Ahanda bnim bisiklet düldül :)

arkadaşlarında dediği gibi bu bisiklette temel şeyleri öğren. benimde ilk bisikletim bianchi ydi tabi biraz araştırınca ve foruma aşina olunca hata yaptığımı anladım :D ama tabi o bisiklette çok şey öğrendim. önceden fren ayarı hatta patlak yapmayı dahi bilmezdim. ama şu an bi bisikleti sıfırdan ayağa kaldırabilirim. hemde en iyi şekilde. yani bu işler hata yapılarak öğrenilir yap boz yaparak öğrenilir. ama şöyle bişeyde varki şu anki bisikletim o bianchinin yerine alsaydım (daha doğrusu toplasaydım) aman bozulur diye dokunamazdım bile. diyeceğim oki canını sıkma ağır bisikleti kullanabilirsen iyi bi şekilde hafif ve daha profesyonel bi bisikleti kullanmak sana çok daha kolay gelecektir. son bişey kas yapmaya çalışma harekette daha hızlı-atik-kuvvetli olmaya çalış. fazladan kas fazladan ağırlık ve fazladan yorgunluk demektir.

dahada son olarak galiba foruma yeni geldin :D aramıza hoş geldin
iyi forumlar

Scudo
@Abdullah Hakkı

Kastan ziyade kilo vermek gibide bir niyetim var :D İstanbuldakiler samatyayı bilir pazar sabahları kumkapı zeytinburnu arası 3 kere gidip geliyorum + mahallede geziyorum felan sizce iyimi ? kumkapı zeytinburnu arası 3 kere gitgel iyimidir ? yoksa artırmalımıyım...

@yunusdogan

kilo vermek istiosan yaşın genç daha şekerden arındırılmış bir biçimde delice beslen + yarım saat,45 dakikalık koşular yap.

Birde kendi vücut ağarlıgınla çalıştınmı 7-8 ayda olursun bir canavar :))

Şınav mekik barfiks vb hareketler senın icin super.

Koşu + bisiklet+ bu tarz calısmalar yeterli.

• Beğen
Tepkiler: yunusdogan
Ben 10 günde bisiklet sayesinde 4kilo verdim.
Fitness antrenörlüğü yapıyorum ve eğer çok kilo probleminiz yoksa fitt olmaya yönelik çalışmak istiyorsanız günde 25dk orta tempoda pedal çevirmek yağ yakımına büyük ölçüde yardımcı olur.
Tabi bundan önemlisi beslenmedir. Cola mola..vs içiyorsanız şekerli içecek ve yiyeceklere bir son vermelisiniz. Yatmaya yakın birşeyler yememelisiniz.
Zaten insan ne yiyip ne yemeyeceğini doğuştan bilir ama bu zamanla körelir. Yatmadan önce cips yada cola içsekte bunun doğru olmadığını hepimiz biliriz ve beynimiz "yeme içme yanlış bu" dediği halde aksini yaparız ve yer içeriz.
Kendinizle barışık olun ve aklınızı dinlemeyi öğrenin.
Düzenli beslenin ve son olarakta hergün düzenli spor yapın hayatın sırrı bu :D

@MOSAD

Hocam 10 gunde 4 kilogram cok fazla miktardır. Bunu nasıl anladınız.

1 maratoncu ortalama 42km 195metre koşar ve bu koşu sırasında 1 kg yağ yakar :)

verdiğiniz kilo olabilir ama buyuk oranda su ve kas atımı şeklinde gerçekleşmiş olabilir.

4 kilogram yağ = 4 tane voleybol topu dusunun artık.

gokhancan ve MOSAD ilk başita 2 nizxede teşekkür etmek isterim kolayı çok içmem günde bi kutu veya 2 günde 1 kutu cips hiç yemem anca ayda 1 kere :D kardeşlerim alır otlanırım daha vermem ya bana kalmıo diyince yemem çok aşırı su içiyorum... gokhancan sana bi daha teşekkürler :D

@yunusdogan

yaw kardeşim cola ve cipsten ne anlıyosunuz onu cozemedim.

Kendinizi rejim, diyet diye kasmayın.

Zararlı maddelerden uzak durun duzenli beslenin ve spor yapın olacak bu iş ya.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: yunusdogan
bence bu bisiklete hiç masraf yapma yenisini alacağın zaman uygun bir fiyata sat üzerine senin bütçene uygun bir miktar parayla bir bisiklet alman daha iyi olur.

Geri