Scudo Sports

aha giant xtc3

Scudo
Frenlerin modelide "Giant MPH" tır, Giant için 2009 yılına kadar çok minik kozmetik değişikliklerle Hope firması tarafından üretilen büyük çift pistonlu gayet sağlam tutuş sağlayan ve pek bilinmeyen bir frendir.

Hayırlı olsun bisikletiniz, XTC serisi zaten kendini kanıtlamış bir kadrodur. Güle güle kullanın.

@Salih Çoban

989 euroydu, indirimli 789 a aldım. benim için indirimli fiyatı bile pahalı ama tüm olanaklarımı seferber ettim:)

kodro mükemmel. özellikle renk uyumuna bayıldım. zaten hep merak ediyordum bu kadroyu. ancak daha ayrıntılı resimler koyarsanız sevirinirim. ben de bu kadrodan almayı düşünüyorum. hayırlı olsun...

bu bisiklet bütün olanakları seferber etmeye değer.bisikletiniz çok güzel iyi günlerde kullanın.

Giant XTC3

Kadro: AluxX SL aluminium, Fluid Formed
Ön Amortisör: Rock Shox Tora 302 AIR 100mm travel, Turnkey lock out
Jantlar: Alex DP-17 26"
Lastikler: Kenda Nevegal 26x2.1'' Stick-E front, DTC rear
Vites Kolları: Shimano Deore 27 speed RapidFire Plus
Ön Attırıcı: Shimano Deore
Arka Attırıcı: Shimano XT Shadow
Ayna Dişli: Shimano M442 44/32/22
Kaset: Shimano HG50 11-34
Göbekler: Formula disc
Zincir: Shimano HG73
Sele: WTB Silverado Race
Sele Borusu: Giant A3 aluminium
Gidon: Giant A5 aluminium O.S.riser
Boğaz: Giant A5 aluminium O.S.
Fren Seti: Giant Root hydraulic disc, 160mm rotors

Gerçekten çok güzel bir tercih olmuş. Giant XTC serisi benim de en beğendiklerimden. Hayırlı olsun...

Henuz kullanmak kismet olamasa da bir xtc sahibi olarak, kirmizi renk kombinasyonu favorilerimden..
Iyi gunlerde kullanin...

Hayırlı uğurlu olsun yeni bisikletiniz kadro çok hoş gerçekten...
iyi pedallamalar...

@bumerang

bu yazdığınızda arka aktarıcı xt shadow, benimkinde deore xt,
yine bu yazdığınızda vites kolları deore, benimkinde slx

iki farklı satıcı da iki farklı şekilde satılıyor
nedenini biliyormusunuz acaba?

hayırlı olsun super bisiklet hava soğuk ta olsa binilir bisiklete hele böye bir bisiklet ise tekrar düşünmeni öneririm.

Geri