Fotoğrafların hepsi mükemmel. Anamaslar harika. Bizler sizleri örnek alıyoruz ve size imreniyoruz. Pedallarınıza guvvat. Deklanşöre basan parmaklarınıza sağlık.
Edit: Bu arada Ellerinizin donduğu ilk an 15. km de ki fotoda (Beşinci foto) sağ taraftaki bisikletin modeli nedir acaba. Muhtemelen benimkine yakın bi model. (Benimki Trek 7.3 Fx.) Benim asıl sormak istediğim kış için lastik almayı düşünüyorum. O bisiklete siz ne taktınız? Memnun musunuz? Bu senenin başında aldığım bisikletimin üzerindeki lastikler duruyor ve dişsiz. O yüzden toprak yola çıkamıyorum. Uzun turlarda kullanabileceğim, toprak yolda da gidebilecek bir lastik arıyorum.
MICHELIN CYCLOCROSS JET yada MICHELIN CYCLOCROSS Mud2 TS sizce uygun mudur?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler dostum. Selam ve sevgiler.
@majesty
O bisiklet te seninki ile aynı
Üzerinde orijinal su kanalcıklı 28 inc bontrager lastikler var. Dede o lastiklerden memnun, mtb ile girilecek yerlere bile o bisikleti ile geliyor...
Ancak sizin için araştıralım bakalım, 28 inc dişli (yada su kanalcıklı) başka ne tür lastikler var ülkemizde.. Yada siz forumun ilgili sayfalarında soru topiği açabilirsiniz.. Nasıl isterseniz..
@kcuk_
Yollar ve köfte soğuk değilse neden olmasın..
Teşekkürler.
@Mesut Girgiç
Çok teşekkür ederim. Benim için bu bilgi bile yeterli. Su kanalcıklı lastik kullanıyor ve memnun. Sağolun. Yeni turlarınızı ve fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Dedeye selam söyleyin benden.
Mesut bey her zaman ki gibi güzel,zorlu,keyifli bir gezi olmuş.Ayrıca bu sefer bir de soğuk eklenmiş gezinize.Haydi bakalım daha neler göreceğiz sizinle bakalım.Saygılarımla.
bazıları ıcın bisikletle yolculuk hayat tarzı olmus....siz bu gruptan olmalısınız.bizim gibi yılda bir kere tur yapanlar icin gercekten cok fazla 230 km hemde cok fazla ve birde bunu grupla yapmak...iyiki varsınız. yapamadıklarım icin giriyorum nete ve biliyorum nereye bakacagımı ve icimin ısınacagını.
saglıkla kalın