Scudo Sports

Ağırlık , Disk Fren, Marka... bir yol gösterin lütfen...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar, ben hidrolik disk frene sahip, kilitlenebilir maşası olan, hafif bir bisiklet istiyorum, ağırlık benim için çok önemli, 21 vitesten yüksek olanlar tercihimdir, piyasada bu bisikletlerden hangileri mevcut acaba? deneyimlerinizden, yorumlarınızdan faydalanmak istiyorum... Şimdiden teşekkürler...

Scudo
sedona 331'i tarif etmişisin tam ağırlığını bilmesem de bir göz atın derim

Tam olarak nerede kullanacaksınız ? Şehir içi mi yoksa dağda bayırda mı ?

Şehir içinde kullanacağım lakin şehir bisikletleri ile anlaşamadım bir türlü. Benim için önemli olan uzun şehir yolculuklarında ağırlığı ile beni azami derecede yoracak olan, güvenli, kaliteli ve hesaplı olması. Sedona 331 fiyat konusu hariç tüm özelliklere uyuyor sanırım. İkinci ellerindeki durumuna bakacağım. Teşekkürler.

Neden disk fren istiyorsunuz ? Görsellik haricinde (o da göreceli) hiçbir fonksiyonu yok. masrafı fazladır ve ağırdır en önemlisi.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Açıkçası alışkanlık diyebilirim, V fren ile kullandığım zaman lastikleri de ister istemez kaydırıyorum, ani duruşlarda olsun, yokuş aşağı inerken yavaşlayarak geçmem gereken yerlerde ayarı tutturamıyorum. Disk fren mekanik bile olsa ( her ne kadar kötülense de ) memnunum. Gerçekten bisikletini düşünerek kullananlar için disk freni tavsiye ederim.

(link)

buna bakabilirsin

(link)
(link)
(link)

bunlara da bir bakın derim :)
Epey bir araştırdım, f/p oldukça iyi buldum merida crossway 40 D aldım. Size de tavsiye edebilirim. Donanımı fena değil. Kadro başarılı. İlerde donanımı yükseltme imkanı var gerekirse.

Geri