Scudo Sports

Ağırlığını bildiğimiz bisikletler

Benim 341 14,5 kg
Üzerinde kilit ve suluk var mıydı hatırlamıyorum.
Park ayağı da var.

Scudo
2012 yılında aldığım Salcano Astro 240 Srv bisikletimin boş ağırlığı 13.8-14 kg civarı.
Arka bagaj+ön çamurluk+alyen-yama takımı+İç lastik+sele altı çantası+Matara+kafes+Işık Koyduğum zaman 15.5 kg :D
Bisiklette Özel örüm jantın yerine Shımano takım jant,Xcm maşanın yerinede Xcr maşa taktırdım zaten alt seviye oldukları için gram oynamamıştır.Şimdi Slx göbek+Mavıc xm 317 jant toplıyacam o zaman belki 200 300 gram daha hafifler:D

@Murat Cömez

abi o konuyu açmak sana yakışır 9. 2 kg fully kimde var başka :D

Tapatalk üzerinden gönderildi.

@Hakan Can Onrat

Sen benim icin yazmssin zaten, beni bosver sen. Ben yazinca sagolsun IYI arkadaslar bana özelden yazacaklarini yaziyorlar. :( O yüzden ben yazmak istemedim ama konu illerlerse belki yazarim detayli bir sekil de.
Seninkini duymadik ne oldu artik yaz da konu devam etsin, bak yazan arkadaslar olmus bile.
Ama gördügün gibi konu pek fazla ilgi cekmiyor, cünkü bilgilenme konusu. Simdi burada birisi matara tutacaginin civartasini nereden bulurum diye yazsaydi (cok zor bulunan bir sey ya hani) bak ona ne yorumlar gelirdi.:)

@Murat Cömez

abi senin yorumlarını sık sık görüyorum zaten bu forumda gezen seni biliyor bu forumun yine entellektüel seviyesi yüksek ama böyle olayların olması kötü
bende Lapierre Cross 100 28" önden amortisörlü 40c lastikli şehir bisikleti gidon amobea abr boğaz Scott 120mm pabuclar 955vc ile değişti aksesuarsiz 13.5 kg MTBye gecicem asıl hafifletme hedefim onda olucak

Tapatalk üzerinden gönderildi.

@Semih Temiz

Buradan anlaşıldığı kadarıyla olağanüstü bir durumda bianchi lere seferberlik görev emri gelmesi pek mümkündür. baksanıza her birisi maaşallah tank gibi.

@ateze

Platoon deyince birden ilk gençlik dönemine dönüp oliver stone un unutulmaz filmi müfreze yi hatırladım. Anlaşılan Bianchi üreticileri mizah sever insanlarmışta. 23 kg bisiklet. İsmiyle müsemma tam müfreze filmi gibi vahşet ve bisikletçikırım.

Salcano İnsomnia 30= 13,2 kg (16 inç)

Cannondale Quick 5 medium kadro, 12.5kg.

Geri