Scudo Sports

Ağırlığı nasıl: amoeba gidon hb-m310-1 beyaz borla

avanak_abdi

Forum Bağımlısı
Tepki
305
Bisiklet
Specialized
Şuan SALCANO/ZOOM MTB-AL-152BT ALÜMİNYUM kullanıyorum. Ağırlığı konusunda bir bilgim yok. Biraz da estetik görünsün isteğiyle başlıktaki gidonu almak istiyorum ve 280gr ağırlığı var. Bu ağırlık çok mudur kullandığım gidona göre?

Scudo
yok mu bi fikir sahibi?

Sendeki Salcano gidon 240 gram, alacağın Amoeba 280 gram. Çok değil ağırlıkları alüminyuma göre. Hangisi gözüne hoş geliyorsa onu al. Daha önce de bir konuda yorum yapmıştım gidonlarla ilgili. Sonuçta kaç kişi gidon yamultup, kırabiliyor ki? Estetik istiyorsan amoebayı al fiyatı da uygunsa...

@Halil EROĞLU

gidonu 25,4mm almak durumundayım şuan kullandığım boyun dolayısıyla. ama boyunu da renkli yapmak istiyorum. boyun ve gidon kırmızı beyaz düşünüyorum. ama hangisi kırmızı hangisi beyaz net karar vermiş değilim. gördüğüm kadarıyla da 31,8mm uyumlu boyun çeşitliliği daha fazla. bu boyut farkı dışında aralarında bir fark var mı acaba 25,44mm ile 31,8mm gidon arasında?

Açı dışında etki etmez. Hangi arazide kullanıyorsun bisikletini? Çok fark edecek bir husus yok...

@Halil EROĞLU

şehiriçi ulaşım. ama artık spor maksatlı kullanmak istiyorum. akşamları yada sabah erken vakitlerde min 1 saat şehirdışında sürmek istiyorum.

25,4mm ile 31,8mm gidon arasında boyut dışında bir fark var mı?

Geri