Scudo Sports

Ağır üzüntü

Başka bir noktadan bakıyorum olaya, belki de baban maddi durumunuz uygun olmadığı için ertelemek istiyor biraz. Eğer böyle bir durum varsa sende anlayış göster, bu süreçte de internet üzerinden bisikletle ilgili öğrenebildiğin herşeyi öğrenmeye çalış. Bisiklette aradığın özellikleri araştır, nasıl bir bisiklet istediğine karar ver. Böylece hem babanı rahatlatırsın, hem de araştırarak bisiklet aldığın için bütçenize en uygun bisikleti almış olursun.

Bu arada belirteyim, hiçbir hobi anne babamızdan kıymetli değildir. Senin yaşındayken babamdan bana bas gitar almasını istediğimde, bu meretin 4 teli var niye bu kadar pahalı diye sormuştu :) Hala aklıma geldikçe gülerim. Şimdi 4 bas gitarım var... Kısacası sabırlı ol...

Scudo
2 senedir kpss sınavını kazanıp atanıp öğretmen olabilmek için bisiklet dahil birçok şeyden kendini mahrum bırakan biri olarak söylüyorum. Babanın sözünü dinle. ilerleyen zamanlarda işler ters giderse gereken başarıyı elde edemezsen ders çalışman yerine bisiklete bindiğin zamanların vicdan azabını full karbon bisikletler bile gidermez emin ol. O pişmanlığı yaşamış biriyim. Önünde uzun zamanın var zaten.

Babanın en iyi kararı aldığını düşünüyorum. Hedefinde sabırla ilerlemelisin. Ve derslerine çok dikkatli çalışmalısın. Sonrası gelir diye düşünüyorum.
Buna da gelecekte güzel bir anı olarak bakarsın

babanın sözü her zaman baş üstünedir sen babanın sözünü dinle. bence teog sınavına adam gibi çalış güzel bir puan al ve babana bisikleti hakkettiğini göster. benden önce arkadaşlarında dediği gibi bisikleti yavaş yavaş babana anlat her seferinde az bir bilgi ver ama çok sıkma babanı sonra bıktırırsın bir şey almaz :D babanın aklında zaten kalır senin bisiklet istediğin. belki hiç ummadığın bir zamanda eve bisikletle gelir belli mi olur :D

Geri