Scudo Sports

Ağır ama mükemmel aydınlatma

Yalnız 3 volt x 20mah 0.06watt eder,ve 60 watt/saatlik bir akü ile 1000saat çalışma süresi verir:D

Scudo
Ben de gece sürüşlerini seviyorum ancak hala müstakil bir aydınlatmam yok !

Ancak şu aydınlatmaları istemeyen kişi yoktur diye düşünüyorum.

linkler OTEC arkadaşımızın yazısından kopyaladım

(link)

bu da Google ın Türkçeye çevirdiği şekli :)
(link)

Zamanım olsa size yaptığım farları sunacağım ama, okuldan fırsat gelmiyor

Arkadaşlar nerede ne kadar aydınlıkta sürdüğümüz önemli değil.
Bisikletler de araçtır ve ister trafikte, ister trafiğe kapalı alanda hem önümüzü görmek, hem de başkaları tarafından görünür olmak zorundayız.

Ülkemizde bisiklet kültürü olmadığı için hiçkimse sizin trafikte olacağınızı ummuyor, beklemiyor. Buna bir de motorlu araç sürücülerinin sadece 5 metre ileriye baktıklarını eklerseniz, siz onların 50 metre önündeyken, arka çakarınız da olsa, kenardan ve yavaş da gitseniz, 2 saniye sonra sizin dibinizde bitecek ve ancak size çarparken ışığınızı farkedeceklerdir.

Bu yüzden ne kadar ışık, o kadar güvenlik formülüne sadık kalın.

En son gidonumda 110 LED'li bir ışık sistemi tamamlamıştım ki, İzmir'in bozuk yolları yüzünden Ünitenin 53 Led'li bir parçası yere düştü ve tuzla buz oldu.

Eğer diğer 53 Led'linin gidon aparatını yaptırabilirsem 54 LED şeklinde kullanmaya devam edebilirim. Yine de yetmiyor.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
6000 lümen 6x 40w lık aydınlatma cihazım geldi. toplam üç modlu. tam güç, yarım güç ve flaşör olmak üzere. tam güçte maks. iki saat. belki biraz daha fazla olabilir. yarım güçte en az beş saat. bana her türlü yeter diye düşünüyorum. kafa bandı da var. ürün şu şekilde.

http://i.imgur.com/PV1mb0f.jpg
http://i.imgur.com/vMT2ZdP.jpg

Kardeşim s.a
Kaça ve nereden aldın

@aeneskral
Turda kullananlar oluyor araba farı gibi bunlar :)

@Yücel Ayezir
aleykum selam. ebay 43 dolar. farklı versiyonları var. 23 dolarlardan başlıyor 80 dolara kadar var. benim işimi gayet görür.

@oguzhancgdm
aynen doğrudur. turda arkadaşlarda var bunu açınca karşıdan gelen arabalar direk sellektörle karşılık veriyorlar. baya etkili.

Ben de aydinlatmasindan ziyade, araba aynalarindan farkedilebilecek tarzda bisey ariyorum. Buna goz atayim

@OguzGyan
aradığınız ürün böyle bir şey. emin olabilirsiniz.

@aeneskral aynısı bendede var bataryası bir kaç ay sonra ölüyor 1 saat dayanmıyor bile

@harun tınas
para verildi, mal alındı. deneyip göreceğiz.

Geri