Scudo Sports

ağaçtan yapılma jant olayı nedir

Faik BİLGİN

Forum Demirbaşı
Tepki
168
ağaçtan yapılma jant olayı nedir bilenlerin cevaplamasını rica ediyorum genelde salon bisikletleri için yapıldığını biliyorum hani şu kolonlu dediğimiz nedir bu işin sırrı bilenler yazsınlar bu konuyu öğrenmek istiyorum ağaçtan biraz anladığım için eğer basit bişeyse bende yapabilirim o yüzden bilenlerin cevaplamasını istiyorum sevgi&saygılarımla

Scudo
Agactan? Sakin karbon fiber olmasin?

Agac olsa bile hangi agac sorusu var, kolay olmasi konusunda da bir onerim var. Once bir kasik yapmayi deneyin, su yemek kasiklarindan. Eger sapini ortaya tutturabiliyorsaniz, akord edilmeyecek ve bu nedenle de hic bozulmayacak kadar duzgun bir ahsap jant hayal edin ;)

Ahşap jant diye bir konsept var. Salon bisikletleri için özel jantlar üreten İtalyan ustalar hala var ama bu artık yok olmaya yüz tutmuş bir zanaat. Yöneticilerimizden Mustafa İçdağ abinin bu konuda bilgisi vardır diye tahmin ediyorum. ona sorabilirsiniz.

ben yaparım ama aklıma şu soru takılıyor göbeği nasıl yaparım burda bi abi var o pervane yapıyo kocaman tekneler içinmiş ağaçtan yapıyo ağaçtanda iyi anlıyo akord konusuna gelince sadece gösteriş amaçlı bir jant olacak yani öyle düşündüm

cnc tornaya bagla kütügü canavar gibi jant olur :)

CNC-tomruk ilişkisi beni bitirdi abi :D

ee bu işler böyle :) olmazsa direk agacın kendisi ile seri üretime başlayalım :)

Geri