Scudo Sports

Afyon

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.757
Merhaba Forum,

Afyon dolaylarında bisiklet binen arkadaşlar var mı? Var ise benimle diyaloğa geçerlerse sevinirim. Kasım'ın ilk haftası bir ziyarette bulunmak istiyorum.

Sevgiler...

Scudo
dostum sen afyonlumusun ben afyon da okuyorum.. da.. erzincan da kardeş şehir..

Fatih bu konuları aranıyor bölümünde açman gerekiyo, mause u biraz aşşağı çek yeni yeni şeyler göreceksin :D
burası bölgeler arası tanışma bölümü burda sadece bulunduğun ildeki arkadaşlarla diyalog yada bölgeler arası diyalog sağlayacak arkadaşlar bulursun :D:D

konuyu 2.el aranıyor bölümüne taşırsan daha sağlıklı olur...

Arkadaşlar Afyondan Olanlarla Tanışalım Ve Etkinlikler Yapalım Diyorum .nasıl Olur?

herkese merhabalar ben afyonkarahisar dan ismet caner bu foruma birkaç ay önce katıldım faka sizlerle tanışma ansım olmadı.bisikletimi söyleyeyim corratec x-vert deore marka bi bisikletim var .bisiklet hakkında yorumlarınızı bekliyorum en yakın zamanda bisikletimin resimlerini de sizinle paylaşacağım.

Selam İsmet Foruma hoş geldin İlk ben hoşgeldin deme şansını yakaladım Umarım iyi vakit geçirirsin Burda çok değerli arkadaşlar var Birçok bilgi paylaşacağına ve arkadaş edineceğine eminim Bu arada yaşını bilmiyorum isminle hitap ediyorum ama büyüğümsen abim küçüğümsen kardeşimsin İyi pedallamalar.

hoşbulduk :)yaşım 15 .bu foruma katıldığımdan beri çok iyi vakit geçiriyorum yeni arkadaşlar edineceğim içinde mutluyum bisikletim hakkında yorumlar da bekliyorum...

Mehaba abilerim ben Afyondan katılıyorum. Bisiklete yeni başladım.Lisede okuyorum. Bisikletim şimdilik Bisan Fokker. Her türlü yardımınıza açığım.
Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: ismet caner
Aramıza Hoşgeldin Bende Afyonda Yaşıyorum Hatta 3kişi Grup Olarak Biniyoruz. Oturduğunuz Yeri Söylermisiniz.bisiklet Alma Düşüncenizi Bence Gerçekleştirin çok Keyifli Bir şey Bisiklet.bende Bisikletimi Modifiye çalışmalarımı Gerçekleştireceğim 2.000tl Yatıracağım Bisikletime Ama Sonunda Ona Binmekten Aşırı Zevk Alacağım... :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan AKBAŞ
bisikletin afyona geldikten sonra turlar ve geziler hakkında planlar yaparız inşallah .kaçıncı sınıfta okuyorsun ?

Geri