Scudo Sports

Afyon -Kütahya -Eskisehir turu (Nisan'da herhangi bir haftasonu)

gezgino28

Edirne-Kudüs turu
Tepki
664
İsim
vizesizgezgin
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Afyon merkezden,(Nisan ayı içinde, herhangi bir haftasonu) cumartesi sabahı start, Kütahya üzerinden Eskişehir,1 gece çadır konaklamali, dönüş Eskişehirden akşam treni ile.....yanıma yaren bulamazsam,solo yapicam,
Bu arada Kütahya ve Eskişehir'de bisikletseverle çay kahve içmek isterim..175 km dolaylarında toplam km.

• Beğen
Tepkiler: AkıncıYollarda
Scudo
Şimdiden kolaylıklar. Bisikleti trene alma konusundaki tecrübelerinizi merakla bekliyor olacağım.

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Çok teşekkür ediyorum ☺️ tren almazsa mecbur otobüs

• Beğen
Tepkiler: Ricochet ve 789
Çok teşekkür ediyorum ☺ tren almazsa mecbur otobüs
YHT katlanır değilse kesinlikle almıyor ; belki yoğunluk olmazsa yer de varsa görevliler izin verebilir. Ama yönetmelikte yasak bunu bilin.

YHT katlanır değilse kesinlikle almıyor ; belki yoğunluk olmazsa yer de varsa görevliler izin verebilir. Ama yönetmelikte yasak bunu bilin.
Bölge treni, YHT değil

Çok teşekkür ediyorum ☺ tren almazsa mecbur otobüs

Naçizane tavsiyem seyehatten bir süre önce gar’ a gidip o gün kim görevli olacak ise onu öğrenmeniz, kendisi ile iletişime geçerek yardım istemeniz ve durumunuzu anlatmanız olacaktır. Ben ve ekip arkadaşlarım Adana dan tren ile bir yere gidecek olduğumuzda gar ekibi ile temasa geçip ricada bulunuyoruz , keza hiç kırmadılar da bizi , bisikletlerimizi de lokomotife koyup yolculuğumuzu sağladılar her seferinde .

Naçizane tavsiyem seyehatten bir süre önce gar’ a gidip o gün kim görevli olacak ise onu öğrenmeniz, kendisi ile iletişime geçerek yardım istemeniz ve durumunuzu anlatmanız olacaktır. Ben ve ekip arkadaşlarım Adana dan tren ile bir yere gidecek olduğumuzda gar ekibi ile temasa geçip ricada bulunuyoruz , keza hiç kırmadılar da bizi , bisikletlerimizi de lokomotife koyup yolculuğumuzu sağladılar her seferinde .
Mutlaka öyle yapicam,biraz İnternette araştırdım da furgon olması lazımdır o ne olaki

Mutlaka öyle yapicam,biraz İnternette araştırdım da furgon olması lazımdır o ne olaki

Üstat furgon burbon hikaye, ikili ilişki kapıları açıyor. Hemen hemen hepsi çok güzel abiler, biraz nazlılar ama damarlarını bulmak çok sürmez. Rica edince kırmıyorlar, İstanbul olsa böyle demem ama diğer illerde biraz daha hatır gönül işleri sayılır durumda hala.

• Beğen
Üstat furgon burbon hikaye, ikili ilişki kapıları açıyor. Hemen hemen hepsi çok güzel abiler, biraz nazlılar ama damarlarını bulmak çok sürmez. Rica edince kırmıyorlar, İstanbul olsa böyle demem ama diğer illerde biraz daha hatır gönül işleri sayılır durumda hala.
Hocam valla çok güzel anlattın, mutlaka gar ekibi ile irtibata geçecem, teşekkürler ilginiz için 🤗

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Ben teşekkür ederim, turunuz bol güzellikler içinde geçsin.

• Muhteşem
Hocam tam net konuşmak istemiyorum ama Afyon'a varınca isterseniz size belli bir yere kadar eşlik edebiliriz. (Daha arkadaşlara sormam lazım)

Hocam tam net konuşmak istemiyorum ama Afyon'a varınca isterseniz size belli bir yere kadar eşlik edebiliriz. (Daha arkadaşlara sormam lazım)
Ben Afyon'da ikamet ediyorum,start, Afyon'da,... tanışmak isterim bu arada

• Beğen
Tepkiler: AkıncıYollarda
Geri