Scudo Sports

AFC,Yeni Renkli Vites Makaraları

İdris ACA

Forum Bağımlısı
Tepki
1.406
Merhaba arkadaşlar,

Yeni AFC 11 T Vites makaralarını buradan satışa sunuyorum.

Diş sayısı:11

Materyal: Delrin

Renkler: Turuncu-Beyaz-Yeşil-Sarı-Kırmızı ve Mavi

Ağırlık :13.5 Gr

Uyumluluk;Shimano-Sram ve Campagnolo Yol ve MTB Vitesleri.

Fiyat:35 TL.

İletişim: 0545 909 85 59 - 0535 656 82 23 afcbike@hotmail.com

Kargo ücreti alıcıya aittir.Ptt kargo kullanmıyorum arkadaşlar.

Scudo
@Tarık Kalkan

Tabiki :)

Makaraların içinde 1 adet Rulman bulunmakta.

@ALP KUTERDEM

Kusara bakmayın belirtmeyi unutmuşum,

Evet ''1 ÇİFTİ'' 35 TL.

Bu arada iateyen arkadaşlar için,Dişli ve Kapak renklerini istenilen kombinasyonlarda ayarlayabilirim.

Selamlar.

Eline sağlık İdris..Güzel görünüyorlar..

İdris ellerine, emeğine sağlık yine çok güzel bir ürün çıkarmışsın ortaya ...Bence önceki yaptığın makaralardan daha şık olmuş;) ...

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.

Alüminyum'larda aşınmadan dolayı oluşan renk kaybı,Delrin'de oluşmaz.Delrin'in aşınmaya karşı çok yüksek direnci olmakla beraber,Alüminyum'dan daha sessiz çalışır.

Binlerce km yapılmış, Delrin makaralarda belirgin bir aşınma izine rastlayamazsınız.

Selamlar.

Daha dün akşam bisikletimi karşıma almış izlerken, yahu şu vites makaralarının beyazı niye yok diye sormuştum, kendi kendime... Şimdi burada görüyorum. Pazartesi elime para geçtiğinde sizinle iletişime geçeceğim mutlaka. Teşekkürler.

Eklemekte fayda var sanırım;

Delrin: Metalden daha dayanıklı, elastik özelliği olan ve ısı değişimlerine dayanıklı bir madde.

@Veli Bahtiyar

Eklediğiniz bilgiler için teşekkür ederim.;)

Arkadaşlar,Makaraların yapımı sırasında farklı materyaller denedik ve testlere tabi tuttuk,En iyi sonucu ise DELRİN de gördük.

Hafif olsun,Sessiz çalışsın,Rengi Solmasın,Çok uzun ömürlü olsun,Ve en önemlisi Hesaplı olsun derseniz,,Bu makaralardan iyisini bulamazsınız.;)

Selamlar.

Eline sağlık idris bu arada shımano yumeyeda beyaz makara çıkartmış ama 40 eur fiyatı

@deore79

Evet abi,görmüştüm o makaraları,

Görsel açıdan bana çok hoş görünmediler.:) Fiyatı da malum.:)

Selamlar.

beyaz makaraya titiz bakmak gerek yaglı beyaz hos gorunmez:) ..bu arada cok hoş olmuslar elınıze saglık ..

İlanı güncelleyelim,

Şu an en çok satılan renk Beyaz,doğrusu bu kadar çok ilgi göreceğini beklemiyordum.;)

Selamlar.

Yeni ürünler hayırlı olsun İdris abi.. Gerçekten çok güzel görünüyorlar.. SDS'ye ulaşmış sanırım yeni modellerden ancak gidip inceleme fırsatım olmadı.. Ancak beyaz makaralar çok güzel görünüyor bende gözüme kestirdim :)
İyi satışlar abi..

İdris bana ilk yolladığın 10T çift rulmanlı modelden ayarlayabilir miyiz gene bu şekilde renkli?

Merhaba Berkay,

Makara'lar çıkar çıkmaz SDS'ye gönderdim.Özellikleri konuştuğumuz gibi,sen biliyorsun.;)

Çağrı merhaba,

Beyaz 10T Çift Rulman'lı Makaralardan mevcut,renk olarak ise ilk yolladığım makaralar ile aynı oluyor...Delrin'nin doğal rengi.

Selamlar.

Konu tekrar güncel olsun,görmeyen arkadaşlar da görsün.:)

Selamlar.

Geri