Scudo Sports

Aero kadro ya uyumlu arka ışık

Goktug.alp

Üye
Tepki
10
İsim
Göktuğ alp demirci
Bisiklet
Salcano
Merhabalar,Merida reacto sahibiyim ve bisikleti yeni aldım, birkaç eksiğim var ama gittikçe gideriyorum,malesef bu aero kadroya olan bi arka ışık bulamadım,aero kadroya olan arka ışık marka/model şeklinde yazabilirsiniz sevinirim,herkese teşekkürler.

Scudo
Şunu kullanıyorum, aero kadroya çok uygun, zaten resimde görülüyor. Pille çalışıyor. Pili hızlı yiyor, yepyeni 2 pili bitirecek noktaya getirmesi aşağı yukarı 5 saat falan sürer herhalde. Bunun dışında memnunum.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/17706/tn30/177064870_tn30_3.jpg?1439983359
http://www.tunayachting.com.tr/pictures/201475224334_ssl322r_small.jpg

İlumenox Crocolite veya İlumenox L322R olarak aratabilirsin.

moon cornet alırsanız sorunu çözersiniz sele raylarına takabileceğiniz aparatta çıkıyor bu ışığı kendimde kullanıyorum ciddi kuvvetli bir ışık

http://i1066.photobucket.com/albums/u406/umop3pisdn11/20140523_122732_zpshdi2prcx.jpg

Moon'u ben de kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim. Usb kablo ile şarj özelliği mevcut.

@Yağız Gökmen teşekkürler,bu ürüne bakmıştım ama bu aparatın yanında verildiğini görmemiştim, öğrendiğim iyi oldu :)

Merfaba bende ayni model var sele alti canta kullanmiyorsaniz sele altina takilabiliyor ben sele altina taktim ama sonra sele alti canta aldim mecburen kablo bagi vs uzatip sele borusuna bagladin yakin zamanda asadaki modeli alcam kaucuk parca uzadigindan rahatlikla olacsgini dusunuyorum ince olmasi kenardan tasmasisini da onler guclu bir aydinlatma araci

(link)

(link)

Link yanlis olmus

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@dincer_colak ben de sele altı çanta kullanıyorum bu yüzden çanta engelliyor yine de sele borusuna takılsa bile

@dincer_colak peki bi uzatılmış kablo ile bağlanıyor ise almayı düşünüyorum

peki bu arka ışık ile ilgili ne düşünüyorsunuz,moon mu yoksa topeak mı?

@Goktug.alp moon un kı bisikletcim olur dedı bunun kaucuk takma yerı uzun demıstı ben denemedım cunku alamadım daha eskısıne uzatma kablosu taktım bu sekılde uzattım sımdılık kullanıyorum almayı planlıyorsanız tamdem bısıklete sorayım kesın olur mu dıye IMG_20160421_211218.jpg

@Goktug.alp knog blinder kullaniyorum, usb sarjli. Ayrica 1600 metre gorulebilirlik mesafesi var. Arabalar arkana yaklasmak istemeyecek, o derece...

• Beğen
Tepkiler: Helen
@dincer_colak teşekkürler ama ben kararımı topeak redlite aero olarak verdim

@Kuzey Ege biliyorum knog u ve asıl onu istiyorum ama bu bisiklete olmuyor

@Yağız Gökmen @dincer_colak Merhaba. Bu moon comet için yüksek ayarda 3 saat, düşük ayarda ise 7 saat kullanım süresi vermişler, gidiyor mu o kadar gerçekten? Bir de comet ile yeni çıkardıkları pille çalışan pulsar arasında kaldım. Hangisi daha kullanışlıdır sizce ?

@orneken açıkçası daha moon beni hiç yarı yolda bırakmadı en yüksek sürekli açık olan mod da kullanım çok nadir oluyor çünkü çok fazla ışık veriyor grup sürüşünde dediğiniz mod da kullanmak sıkıntı.

en yüksekte arkadakinin gözlerini çizersiniz :D ama konig kadar değil moon

• Beğen
Tepkiler: orneken
@Yağız Gökmen Evet haklısınız yüksek modu şehirdışında kullanmak daha iyi. Moon günlük kullanımda iş görüyorsa tercih edebilirim. Knog markasını da beğeniyorum, kaliteli yapıyorlar. Koydukları isimler de hakkını veriyor. harbiden blinder.

@orneken

Aynen sizin ilaciniz moon reklam gibi olmasin ama erdoğanlar da fiyat fena değildi ben oradan almıştım yurtdisi kargo ivir zivir ayni paraya denk gelmişti

• Beğen
Tepkiler: orneken
Sigmanın hem yatay hem dikey kullanılabilen Stereo modeli için güzel bir inceleme yazısı ve kısa videosu.

(link)

Merhabalar ben de arka ışık tavsiyesi alabilir miyim? Bütçem: 547 lira 80 kuruş.

Geri