Scudo Sports

Aero far tavsiyesi

C.Biberci

Forum Bağımlısı
Tepki
5.323
İsim
Candan
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Esenlikler

Piyasada Aero olarak geçen, gidon boğazının alnına takılan ışığı merkezden dağıtıp gidonda gereksiz yer işgal etmeyen farlardan kullanan var mı?

Uygun fiyatlı olarak 75-165 tl arası Giant'ın Numen Aero modelini buldum. Tanıtım videoları bana göre yetersiz geldiği için bu ve buna benzer ürün kullanan veya tavsiye edecek arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Scudo
Bir çok arkadaşımız km saati uzatmasının altına takılan fenerlerden kullanıyor. Gayette güzel. Ayrıca gidon boğazına takılan km saat uzatmalarıda mevcut

@historiyst

Giant pekte orta seviyenin altına düşmaz diye düşünüyorum. 150 lümen eğer gerçekse fena sayılmaz.

image.jpg

@SerkanEriş

Bahsettiğin aparatları biliyorum. Maksadım birazda merkezden ışık sağlayabilmek.

@Noeserd

Ben de olsam aynı şekilde okurdum:) Aero barı anladıkta Aero far da ne oluyor değil mi? :)

@Alp Tigin Tengrikut
Senin trek noldu kanka yol mu aldin

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@mariokaldato

Efsane halen duruyor ve şimdilik onunla devam edeceğim aka. Fx üzerine yakın zamanda Drop takmayı düşünüyorum uygun fiyata sıfıra yakın bir Bontrager denk getirdim. İlk etapta donanımı aynı bırakıp sadece drop bar takarak kullanmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@muhiddin Arkadaş farın aero olmasından ziyade merkezden ışık veriyor olmasını istiyor. Motorbisiklet gibi.

• Beğen
@muhiddin

Ula Muhiddin sen şimdi espri mi ettin?
Üreticilerin bu tip aydınlatma ekipmanlarına "Aero" demesi onların sorunu..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Alp Tigin Tengrikut (link) size tavsiyem bu fardan iki adet alın farlar alta gelecek şekilde gidona bağlayın hem aydınlatma süper olur. Hem simetrik çok güzel duruyor. Sarj bitti sıkıntısı yok. Duruma göre tekli çiftli kullanırsınız.

• Beğen
Geri