Gerçekten güzel yarış olmuş.Çok güzel fotoğraflar.Teşekkür ederim.
Behçet in kamera bende .Video yu cd ye aktaracağım.Foruma koyacağım.(Biraz müsade edin )
Uğur çok geçmiş olsun......
Duygun da "kedi olalı bir fare yakaladı nihayet". Tebrik ederim.Bu sene çok iyi sonuçlar bekliyorum..
gerçekten güzel bi yarış olmuş.duygun tebrik ederim seni..başarılarının devamını diliyorum..bu arada uğur sanada geçmiş olsun...nasıl becerdin elini kırmayı..
çok sağol tuğrul abi + çağatay...
merak etmeyin bu sezona sıkı başlayacam bu gibi sonuçları umarım daha sık göreceksiniz zira geçen sezon acemilik sezonumdu...
sezon da zaten belgrad da başlayacak... bu da iyi 1 tecrübe oldu...
Bir bisikletin olsaydı ve yarışa girseydin neden düşüldüğünü anlardın Çağatay. Ağabey diye hitap et demiyorum ama ismimin başharfini "büyük harf ile" yazarsan sevinirim.
Selam Önder,
Yatay çekişlerde şişman gösteriyorsa, o zaman bütün resimleri dikey çek, böylece hem daha boylu ve hemde daha zayıf görünme şansımız olur.
turhan abii bız prof... değiliz fotograf konusunda bır daha sende eşlik edersen bizee ..
dogru soylemıyormuyum hasan abiiiiiiii yarışlarda prof ..fotograf cekebılen lazım bıze meselaaaa :rolleyes:
tugrul abi yada turhan abi olabılır..
sagolsun behcet abi de bır o köşede bir bu köşede ormanda dolaştıı hekim gibi elinde vıdeo kameraaa ...
neyse pazar gunu belgrad yaparız sanırım gelen olursa beklerızz..
haberleşelim...
22 ocağı heyecanla bekliyoruz. elimden geldiği kadar soğuk havaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi ben antrenman yaparken. zaten aerobik antrenman yapıyorum ama olsun.