Scudo Sports

adıma ebay alış verişi yapabilecek.

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
acaba birisi adıma ebay den ürün sipariş edebilir mi?ürünü verdiğim adrese yollayacak.
istediğim ürünler: (link)
ve 1 adet te kadans ölçebilen km saati ama fiyat bilgim yok karşılığında ise kredi kartı onayı yapılmamış paypal hesabı vereceğim için deki para:
PayPal bakiyesi: 26,05 TL Para Birimi dönüştürücü
Kullanılabilir bakiye: TRY (ana): 21,45 TL
Toplam bakiye (tüm para birimlerindeki kullanılabilir ve bekleyen tutarlar) şuna dönüştürüldü: Türk Lirası: 26,05 TL Gizle
Para Birimi Toplam
Türk Lirası (Ana) 21,45 TL
ABD Doları $2,63 USD
yani toplam 26 tl 5 kuruş var ö.m atarsanız sevinirim.
yüzde 10 kadar komisyon verebilirim belki daha fazla yani aldığım ürün 10 dolarsa 20 tl kadar verebilirim.

Scudo
1.paypal hesabınızdaki parayı sadece banka hesabınıza ve kredi kartınıza yatırabilirsiniz. yani kendi adınıza.
2. Türkiye çıkışlı hesaplardan alışverişlerde sadece kredi kartından yapılmaktadır. Yani eğer hesabınızda para varsa bununla alışveriş yapamazsınız. Tekrar adınıza kredi kartı gerekir.

1- para gonderme kismina baktim yanlis gormediysem baska bir paypala para aktarilabilodu yoksa bile paypal hesap sifremi alacak arkadasa veririm para arkadasin olur
2- alisverisi ben degil arkadas yapacak kredi karti vb. nasil yapar onu bilemem adrese benim adresi verecek bende paypal yolu ile arkadasa odeme yapacagim

Geri