Scudo Sports

Adana

Merhaba arkadaşlar;

Gazete pazartesi günü baskıdan çıktı ve sabah dagıtıma çıkmadan erkenden gittiğim gazete basım merkezınde gazeteyı acdıgımda yazının bir bölümünün silinmiş olduğunu düzenleme amaçlı bazı yanlışlıklar olduğunu gördüm ve müdürle konuşdum sayın serhan abide bu konuda duyarlı davranıp çıkardığı gazete sayısı kadar broşür çıkartırdı ve 2 sayfadan oluşan ve arka yüzünde Bay mekanik grubu üyelerinin yaptıgı turların fotorafları olan bir broşür benzeri bir tanıtım hazırladık...
Gazete dağıtıma çıkacakken Tarsus haber sitesinin sahibi yazıyı beğendiğini yaptığımızın güzel oldugunu söledi ve broşürleri istersek çoğalta bileceğini söledi...
Bunun üzerine hemen çalışmalara başlayıp 5OO broşür bastırdık ve Tarsus çarşısında benim dahil olduğum 5 kişiyle broşür dağıtıp gazete sattık :)
Halkın pozitif tepkilerini aldık ! Broşürü okuyan geri dönüp Feyyaz ALAÇAM'ın kim olduğunu soruyordu :) Bize katılmak istediklerini söyleyen onlarca kişiyle tanışdık...Çok güzel bir gün daha geçirdik hepimizin sayesinde...

Gönlünde bisiklet aşkı taşıyan herkese sevgilerimle...

Scudo
Selam...
Ceyhun dostum.Mersin MTB grubu çabalarının farkında, benim yazımı biraz daha kısatmak isterdim ama böyle olması gerekiyordu.Buna benzer bi yazımda Hürriyet Çukurova da çıkmıştı.Çukurovaya bisiklet sevgisi aşılayacagız.Şöyle Mersin'e Mehmet abi ve diğer dostlarımızla yüz yüze tanışmaya gelebilirsin, kapımız acık, sadece yüreklerde Sevgi olsun Riya olmasın...

Genç dostum, Benim yazıma yer vermek istedigin ve Mersin MTB ye katkıda bulundugun için ayrıca teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
Yazı çok güzel olmuş, böyle olumlu haberler okuyup da mutlu olmamak elde değil. Bu arada bir olumlu haber de benden sana Ceyhun; Lastiklerini ayarladım. Sana onları elden vermeyi düşünüyorum. ;)

Yazı çok güzel olmuş, böyle olumlu haberler okuyup da mutlu olmamak elde değil. Bu arada bir olumlu haber de benden sana Ceyhun; Lastiklerini ayarladım. Sana onları elden vermeyi düşünüyorum. ;)

İşte olumlu haber budur :) çok sevindim bu hafta finaller var sonrasında devamlı boşum bekliyorum ;)

ceyhun kardeş seninle tanışmak güzeldi seni aramızda görmekten memnun olduk sevgiler

Sizlerle tanışmak,sohbet etmek gerçekden çok güzeldi...Sizlerle tanışdığım için çok mutluyum yakın bir zamanda yine uğramaya çalışacağım o küçük şirin ortama

Sevgilerimle...

SELAM ben adana dan barış 18 yaşındayım biSİKLETMEYE BİNMEYİ ÇOK ama çok seviyorum::::

bu sitede bulunmam bisiklet te gönül vermiş insanlar la konuşmak ve paylaşmak..

onlar la bisiklet sürmek ve onlarla gezmek çok isteriMMMM

beN BİR adaNALAYIM ... adanalı bisikletcilerle tanışmak İSTERİmmm .....01:)

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
Selamlar 5 yıldır Adana'lı bir bisikletçiydim ama son 15 günüm kaldı Adana'da eger İbrahim abi'nin(dağ bisiklet) ya da Kadir usta'nın yanına takılırsan bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı da yakalarsın Adana adliye karşısında tavsiyem...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
dukkanın adı. dağ bisiklet. yanında sedona bayi var mtb tamırınde en ıyı yer adanada. barış arkadaş gezmek için arkadaş ararsa bende gezecek arkadaş arıyorum (akşamları) iletişim halıne girebiliriz.

@beyhan88

tamam bana 3 5 arkadaş da bulsaK ama ben inter. ANÇAK gündüzleri girebiliyorum..akşamları ders çalışmam lazıM biraz zor olabilir ama bakarız ama biraz dha ark. bulmak lazım_

BEN ama sıradan bir bisikletciyim... amatörde DEĞil_sırAdaN BU UYAR şehir için de gezmek :.

kardeş pro veya amatör önceinsan olamk lazım
öss davası var heralde hangi mahhallede oturuyorsun yaşınız kaç ben buralardayım aarkadaş bulunur o sorun değil o kadar

@Melike S. Ünver

adliyenin karşı arasında ibrahim usta var (dağ bisiklet) mtbde tamirinde iyiler tavsiye ederim

• Beğen
Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki Reşatbey'deki Doğa bisikleti biliyor musunuz? Orası hakkında yorumu olan var mı? Orası bana daha yakın da..

evet orayıda biliyorum bir ara yolda kalmıştım tamiriçin iyi iş yapmışlardı galiba orası bianchi servisi

• Beğen
Geri