Scudo Sports

Adana

Scudo
@gökhan Çiğdem

Hoş gelmişsin Gökhan'cım,

Gelmedin, gelmedin, ama en sonunda aramızdasın. Burayı seveceksin.
İşlerinden fırsat buldukça bekliyoruz seni.

Sadece, Zeki ile avatarın aynı olmuş, bari onu değişik bir avatar yap. Deminden beri senin mesaja, Zeki diye bakıyordum, avatar değişik olursa hiç olmazsa hemen tanırız, tabi isimde var diyeceksin de, daha iyi olur.

Bu arada Ip numaralarınız da Zeki ile aynı, ama bunun sebebini ben biliyorum. Aynı bisiklet mağazasında, aynı Pc den bağlanıyorsunuz. Bunuda laf arasında belirtmiş oldum.

Tekrar hoşgeldin der, yeni açtığın bisiklet mağazanda da hayırlı satış ve işler dilerim. :)

Sevgi ve selamlarımla.

@gökhan Çiğdem

Hoşgeldini Umarım aradığınızı bulursunuz..:eek:

@Ender Alıcıoğlu

teşkkür ederim ağbi bütün PC işleriyle zeki kardeşim uğraşıyor foruma üye olmamı isteyen vede eden kendisidir.Avatara gelince zeki kardeşim ayarlamış heralde aynı olsun istedi yakışıklı bir fotoğraf çektirince koyacağım söz:D

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@treks

barbaros çay bahçesinden yukarı doğru(100.yıl tarafına doğru) gidin. sol tarafta sondan 2. dükkan. kaldırımın biraz alt tarafında kalıyor. kaldırımdan giderseniz daha rahat bulursunuz.

Anladığım kadarıyla Antalya'da yeni bir biskilet mağazası açılmış ...
Hayırlı olsun....
Foruma hoşgeldiniz...

dostlar bi hafta sonumuz var eski baraj büyük rampada buluşalım her pazar 10 11 arası ok hoşçakalın :))))

arkadaşlar hekim köy de yaşadığınız bi anınız varsa paylaşalım

mesela bi ara bizim bi arkadaş zeytinlikten aşağı yuvarlandı ambulans çağırdık tabi ambulans takiler bayan olduğu için zeytinliğe giremediler sedyeyi aldık ve koştuk arkadaş hastanede uyanınca bidaha bisiklete binmem diyordu:D :D

Geri