Scudo Sports

Adana

Arkadaşlar.Ordu'da yaz kış denmiyor gezilere devam ediliyor haberiniz ola. Miskinliğe yer yok.GEzi yapak :)

Bu arada Emrullah, sendeki Taşdurmaz fotoğraflarına ben hala ulaşamadım :) Senden ricam elindeki arşivinde Taşdurmaz başta olmak üzere öncelerden de kalma benim katıldığım gezilerin fotolarını bi cd ye çekip verirsen çok minnettar olurum ;) Yakın bir zamanda masaüstü bilgisayar alıyorumda :D

Scudo
Bir Adana`lı olarak bütün bisiklet severlere selamlar.Ayağınızdan pedal eksik olmasın gardaşlarım.Adana burnumda tütüyor.

Selamlar,
Adim Ahmet İstanbulda calıstıgım firmanın Antalya bolge sorumlusuyum.Yani yeni antalyali oldum.Caglayan mah lara tarafında oturuyorum.Daha öncede foruma yazmistim.Ama bisikletim olmadiği için faliyetlere katılamadım.En sonunda zaman bulup istanbul'dan aldim.Umarim Sizlerle yakin zamanda görüşürüz:)

@Trek_25

Merhaba,

Lara tarafında bayağı kalabalık olduk. Bende Çağlayan Mah. oturuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Trek_25
Süper,
Valla bende bisikletimi uzman bir arkadasa göstermek istiyorum aldım ama

Cumartesi günü vaktin olursa buyur gel. Bir çok Antalyalı bisikletsever ile tanışma imkanın olur.

• Beğen
Hoşgeldiniz ben konyaaltı beachpark taraflarımda daha çok takılıyorum oralarda görebilirsiniz.. bisikletinizi güle güle kullanınn..

• Beğen
aramıza hosgeldiniz
cumartesi sevki abinin oraya gelirseniz baya bi bisikletçile tanışırsınız bende büyük ihtimal gelicem

• Beğen
@geotech emre

Cumartesi İstanbula döncem ama aksam saatinde.Yani aksama kadar vaktim var

1.Sevki abinin orasi neresi?
2.Cumartesi nasil bir gezi Action mu? Sehir gezintisimi?;)
3.Hangi saatler arasinda?

@geotech emre

Cumartesi İstanbulda olmam gerekli ama aksam!Sabahtan bos vaktim aksama kadar var.

1.Şevki Abinin orasi neresi?
2.Cumartesi yapılacak gezi nasil bir gezi Action mu? Sehir gezintisimi?
3.Hangi saatler arasinda

Hoş geldiniz.Bene lara kıyı bantının üst kısmında ermenek mahallesinde oturuyorum.

Görüşmek üzere.

• Beğen
slm herkez oturduyu yerı yazmıs bende yazıyım barı bende meltemde oturuyorum herkeze yakşamlar

• Beğen
Geri