Scudo Sports

Adana

selam arkadaslar ben antalyadan semıh su forma foto nasıl koyuluyor bı ogretırmısınız bıraz foto koyalım da alem freeride cı gorsun beaaa

Scudo
arkadaşlar hoş geldiniz.antalyada yaşıyan arkadaşların gezi bölümündeki kısma dikkat etmesini istiyorum.

forumda olupta gezilere katılmayan arkadaşlar var.biz de çok üzülüyoruz.

cevaplarınızı bekliyoruz.ayağınızdan pedal kafanızdan kask eksik olmasın

@semmerhaba sem ben amistatde buraya telefon numaranı yazarsan seninle görüşürüm

Bende ADANA lıyım ... Hemide tam göbeeendden ...
Cukurovada okuyorum son sınıfım . Enes senmisin Ben ömer :):):) abi hergün kadir abinin yanındamısın sen :) Ta karaisalından gelinmez dicem ama ordada naapcaksın sende haklısın :) ( bide bizim enes diilmissin ne gulerim :) asfdsfasdafs :):):):)

Yok o Enes benim :)
Bu geçtigimiz pazar 3 kişi Taşdurmaz gezisini yaptık gerçektende harika yerlerdi.En yakın zamanda resimnleri ekliyecem ;)

merhaba arkadaşlar bende adanalıyım. bende yol bisikletimle karataş adana yaptım tüm bisiklet severlere selamlar.

@ahmetdurak

Merhaba kardes.Ben de Adanalıyım,aslen Karaisalı:)
Kozan da 3 sene öğretmen olarak görev yaptım.Bisikletimle canım Kozanın yollarını az dolasmadım.Simdi Batmandayım.

Tüm Adanalı arkadaslara selamlar ,sevgiler.
Yazın Adanadayım insallah.Turlara çıkan arkadaslarla haberlesmek ve onlarla pedal çevirmeyi çok istiyorum.
Adanamız bence bu konuda çok sanslı.Gezilecek ,görülecek o kadar çok yer var ki. Tabi bisiklet sevdalısı arkadaslarla böyle geziler çok daha keyifli olacaktır.
Hoşçakalın:)

Merhaba Arkadaşlar;

bende Çukurovalıyım. 13 yıldır Muğla'da ikamet ediyorum. Mesleğim spor. Yaş kemale erince bisiklet sporunada başladım. Bu arada çok yakında Adana'da olma ihtimalim var. MTB, yol bisikleti ve parçaları satan yerlerin isim ve adreslerini yazarsanız çok sevinirim.

"Çukurova turaç senin öz kuşun". Şimdi nesli tükendimi bilmem??????????

Sevgiyle hoşça kalın.

M. YENİÇERİ

@M. Yeniçeri

Eski adliyenin karşı tarafında bir iç sokakta Kadir Usta Garden&Bike var.Orada üst grup bir çok mtb malzemesi bulabilrsin.Bulamadıklarınıda kısa bir süre içinde temin edebilirler.Bir iki mağza daha olması lazım bisiklet üzerine kalite parça getiren fakat adres ve isimlerini bilmiyorum.Bilen arkadaşlar yazar zaten.(Ne de olsa daha 5-6 aylık Adanalıyım :) )

@dervish9

Bende Karaisalıda meslek yüksekokulunda okuyorum :)
Okul biter bitmez 15 gün okul stajımız var.Belki görüşebiliriz ;)

merhaba kardeşim bende osmaniyeliyim hemşeri sayılırız antalyaya yolun düşerse görüşelim

herkese slm arkadaşlar burak ben.. tur-gezi yapan varmı adana da bende 2 hafta kadar önce bi hussar aldım kondisyon sıfır ama hafif turlara katılabilirim heralde..yapıyormusunuz bu tür aktiviteler olursa bende katılabilirim..görüşmek üzere

Tur yada gezi genellikle Pazar günleri yapılıyordu . Ben okulum dolayısıyla katılamıyorum ama Kadir usta nın dükkanına ugrarsan ordan gerekli bilgileri alabilirsin ..

ben ezelden beri Adanadayım
ç.ü.den mezunum
ziya paşa bulvarında oturuyorum.

merhaba arkadasşlar foruma yeni katildim.hemen sormak istiyorum adanada profosyenel anlamda bisiklet ve ekipman satişi yapan yerler varmi ? şimdiden teşekkürler herkese iyi eglenceler

@kuatele

ilhan ticaret var sedonaların modellerine bakabilirsin ayrıca kadir usta var adliyenin karşısında bisikletçilerin olduğu yerin yanında bi ara var ordan girince ilerde sağda sokağın başında da yanılmıyorsam sökmen bisiklet var orada da bulabilirsin malzemeleri .. aklıma daha ayrıntılı gelirse yazarım adresleri ..

slmlr herkese ben 4 gundur adanadayım 8 gun kadarda burda kalıcam. bısıkletımı getırdım tabi. adanayı bılen arkadasların bır gun bana buranın guzellıklerı gosterecek arkadaslar arıyorum. nete fazla gırmıyorum. 05367196610 telım mesaj aarsanız ararım.tesekkurler ıyı pedallamalar

yine adliyenin karşısında dağ bisikletin sahibi ibrahim usta var, kaliteli parçaları uygun fiyata alabilirsiniz. birde kadir ustayı söylüyorlar ama yerini bilmiyorum.

Geri