Scudo Sports

Adana

Scudo
Dağ bisiklet Salcano bayisiymiş fakat aşırı pahalı olduğu için ana yol üstünde olan Sanırım Camgöz yada Dede Bisikletmi neydi. Orada çok uygun ürünler satılıyor

Kocavezirde Aybebe mi ne bi magaza da satiyor. Ayrica Camgöz de Fatih abiye sorun, uygun fiyat veriyor birçok model için. Biz de eşe dosta Salcano lazım olduğunda arıyoruz Fatih abiyi

salcano hangi marka model belki faydamız olur

Merhaba bende Adana'dan katıldım foruma... Konu açamıyorum sanırım yeni üye olduğum için. İyi forumlar dilerim Adana'lı kardaşlarıma da selam olsun :)

ghost se 1175 kullanıcısıyım fakat bisikleti ikinci el aldığımdan ötürümü bilmiyorum ne yaparsam yapayım içime sinmiyor. ghost bisikletimi satıp 6.3 alma niyetim var. bisiklet görünüş ve full süspansiyon oluşuyla çok ilgimi çekiyor. fren ve vites grubunu önemsemiyorum çünki onları değiştirme niyetim var, en azından içime sinecek...

ghost da içine sinmeyen parçaları değiştirsen daha mantıklı olmaz mı. hem full süspansiyonu kullanman gerenek alan arazi inişleridir. düz yolda ve yokuşlarda seni ekstra yoracak ve bisikletten soğutacaktır.

@chnkrmz hacı yapma ya bende kullanıyom :D bisikletten sağumadım ama diğer yazdıkların doğru yanlız şunu eklemek isterim
Ben eski bisikletime binince çukurlara girince Kaldırımdan inince hem bi taraflarım ağrıyor ve bisiklete bi şey oluyor mu diye bazen işkilleniyorum. Ama 6.3 te bu Sıkıntılar olmuyor

@uurzafer31 arazi ağırlıklı sürmeyecekseniz ben de önermem

ghosta bi başlarsam vites grubunu bile komple değiştirme niyetim var ama nede olsa sadece maşa var diye bakıyorum olaya o yüzden yükseltmek istemiyorum ama full süspansiyonda ağırlık hemen hemen aynı zaten, ortayada adam gibi kilitli bi amortisör takınca sorun çözülür bence birde ağırlıklı arazide sürcem ve FreeRide niyetim var ama ghostta adam akıllı hareket bile yapılmıyo :/

beyler full süspansiyon FR bisiklet kadrosu alma niyetim var ama çok az yerde bu tür kadro var ve olanlarda çok pahalı yada hurda. bana bu konuda tavsiyede bulunabilirmisiniz?

1000e kadar, biraz kısıtlı ama zaten FR'a yeni başlayacağım için bu sınıra kadar bi kadro beni bi süre götürür diye düşünüyorum

Bin liraya bulman imkansız
Dirt jump a yönelik bence para biriktir en aşşa 5,6 bin anca o zaman fr alırsın

Sadece kadroyla bitmezki, sadece kadro için bi 3000 koycan kenara, olmadı dirt jump bakıcan, o da olmadı decathlon ya da diğer markalardan full Süspansiyon bakıcan. Ama dediğine katılıyorum, bence de o kadar pahalı olmamalı :)

E-bay ya da pinkbike 2. el sayfalarından bakabilirsin. Kargo masrafını da düşününce 1000 TL bütçe ile zor görünüyor gerçi. İyi şanslar.

Örnek;
(link)
(link)
(link)

Bende dün cube peloton race modelini yakından görmek için ŞAMPİYON BİSİKLETE gittim gittiğimde dükkanda 16-17 yaşında bir genç ile 12-15 yaş arasında 2 çocuk vardı.Kimin ilgilendiğini sordum genç ben ilgileniyorum dedi modeli söyledim elimizde yok dedi bende elinizde yol bisikleti olarak ne var dedim bana amortisörsüz bir şehir bisikleti gösterdi bende bu yol bisikleti değil diyip askıda duran ideal marka yol bisikletini gösterdim o da bana o yol bisikleti değil o yarış bisikleti diyince arkama bakmadan uzaklaştım oradan.

en iyisi kendin yapacan.dağ bisikleti maddi olarak kendini araba servisi zannedyr.ve kazık...

@mehmet güver
Hocam kesinlikle katılıyorum l. Malesef çok pahalı geldi bana da . En iyisi Söke yaka arastirarak sorarak kendin öğrenmen

Geri