Scudo Sports

Adana

Nedendir anlamadım bilgisayarın 'print screen' tuşu çalışmıyor. Neyse daha fazla ayrdımcı olmak isterdim ama sadece bu linki verebiliyorum
(link)
Ok fln kayamadığımdan.Bu harita üzerinde tarif edeyim.Yan yana olan iki beyaz bina biri eski diğeri yeni adliye.Bu iki binanın arasında aşağıya doğru gidildiğinde bi ara var.Direk o araya girerseniz İbrahim usta'ya varırsınız.O araya varıp (arkanız adliyelere dönükken) sol taraftaki araya dönüp ilerlerseniz Kadir Usta'nı dükkanına varmış olursunuz.İKisinde de kaliteli parçalar vardır ve iki ustanında işçiliği çok iyidir.TErcih size kalmış ;)

Scudo
herkese cok selamlar..
ben forumda yeniyim ama adanada eskiyim..5-6 yıldır ankarada yasıyordum.yeni döndüm adanaya..ve yaklasık 8 senedir ara verdigim bisiklet sporuna geri dönme calışmaları içindeyim su anda..birkaç gündür forumu karıştırıyorum - gercekten cok güzel insanlar var burda.. :) forumdan edindigim bilgilerle birlikte de yeni bisiklet konusunda corratec x-vert extereme ' e karar verdim gibi..bu konuda da öneri ve fikirlerinizi ögrenmek isterim...

merhabalar bende 5 yıl aradan sonra Trabzondan adanaya dönüş yaptım,
benimde üni döneminde aldığım bir NG 450 Salcano var.. bisiklettimden memnunum ancak daha iyi bir bisiklet alma ihtiyacı hissediyorum..
ekonomik olarak düzen sağladığımda trek 6000 düşünüyorum
adanada bu bisikleti görebileceğim yer mevcut mudur?

merhabalar bende adanada yeniyim forumda eski sayılırım:D

Trabzondan adanaya geri dönüş yaptım. Üni döneminde aldığım bir Tekerim var hafif turlara bende katılabilirim..
en azından forumda böyle bir etkinlik bir hafta öncesinden planlanır duyuru yapılırsa istekliler açısından güzel olur diye düşünüyorum..
şimdilik beklemekle yetineceğim:)

herkese saygı ve sevgiler.

Herkese selamlar,
Adanalı arkadaşlar, Adana'da nerelerde pedal basıyorsunuz?Bisikletlik parkurlar, araziler nerelerde var?

• Beğen
Tepkiler: emre yılmaz
Herkese selamlar,
Adanalı arkadaşlar, Adana'da nerelerde pedal basıyorsunuz?Bisikletlik parkurlar, araziler nerelerde var?

slm arkadaşlar ...@spidro aldınmı bisikleti aldıysan hayırlı olsun...sizde benim gibi yenisiniz anlaşılan gerçi ben 3-4 ay oldu... aslında adanaki arkadaşlar olarak aramazda ilk önce tanısma faslı yapsak sonrada kendimize kısa mesafeli bi tur güzergahı çizsek nasıl olur..düşündüğüm yer benim ilk önce seyhan nehri kıyısı ,hem manzaralı...:) bu arada ben burak ve mahfesığmaz ptt si civarındayım.. eğer ilginizi çekerse buraya yada özele msj atın ona göre kararlaştıralım buluşmayı ve güzergahı... görüşürüz arkadaşlar..
eğer bisiklet almadıysanız benim bisikletin markasıda amoeba hussar ve oldukça memnunum şuan.. sadece hussar değil forumda tavsiye edilen bütün bisikletler işinizi görecektir. sadece karar verin ve alın bir tanesini. hadi arkadaşlar tekerlekleri döndürelim artık :)

@madagaskar

menderes bujlavarında hemen hemen her akşam hussarımla bende turlarım. açıkçası kısa turlar yaparak açılmak istiyorum. sizlerin belirttiği gibi en büyük sorun eşlik edecek arkadaşın olmaması. inş. adana için kısa sürede bir araya gelerek çözeriz bu işi.

slm @sefiluzman önümüzdeki hangi günler ve saatlerde sürüşe çıkıyorsun ona göre bikaç gün içinde bi pedal çevirebilirm otarafa doğru ...tabi menderesin neresindesin ayrıca görüşmek üzere diğer arkadaşlarda cvp yazarsa ona göre bi ayarlama yapalım ,bol pedallı günler...

Merhaba arkadaşlar.. Geçen yıl giriş yaptım, sonra da çektim gittim. Arayan arkadaşlarla haberleşemedim. Özür dilerim. Hiç değilse bir sayfa oluştu, Adana'lı arkadaşlar haberleştiler. Hiç yoktan iyidir. 54 yaşındayım. Bir yıldır bisiklete biniyorum. Mendereste, Çatalan köprüsü ve ilerisinde dolaşıyorum. Bu yaşta birisine tahammül edecek arkadaşlarla dolaşmaya hazırım.

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
@madagaskar

Hakısın. Ama şu sıcaklar biraz azalsın gezintilere başlayalım. Şu aralar mendereste turluyorum. Gündüz sıcak, serinlikte de trafiğin yoğun olması engel ama şimdilik buralarda idare edeceğiz.

@sefiluzman

tekrar selamlar..
valla hala alamadım bisikleti..hala araştırıyorum..araştırdıkça kayboluyorum.. :) az kaldı ama.maddi yönden de sıkıntıya girdim biraz.. :eek: eylül ayı içinde halletmiş olurum diye düşünüyorum bu işi.. :rolleyes:

arkadaşlar akşam üzeri 19.00 gibi kozan yolundan başladım, sofulu TOKİ konutlarının orda baraj gölüne indim köprüden menderes bulvarı yaptım ve kozan yolunda son buldun. 44 km lik yolu 2 saat 15 dk yapmışım. tek olumsuz yan restorantların önündeki köpeklerdi. darısı uzun turlara inş.

54 yaşımda olduğumu belirtmem sanırım antipati yarattı. Merak etmeyin arkadaşlar ben tek başıma da yolculuk yapabilirim. Geçen yıl, Adana- Erdemli yaptım. Gidiş 7.5 saat dönüş 9.5 saat. (dönüşte rüzgar karşıdan esiyordu) Bir daha da bu sitede yazmıyacağım.

@spidro bence çok incelemeye başlayınca insan ikileme düşüyor ve çok zor karar veriyor bence al işte bi kron-hussar-geotech-sedona yada corrotech trek scott :) gerçi bu kadar marka yazınca da kafanı iyice karıştırmış olabilirim

@sefiluzman 44 km mi? naptın sen ya hocam ben şehiriçi bile yapamıyorum doğru düzgün maşallah kondisyon süper birde uzun tur demişsin kısası mı bu?

@sem abi sitem etmissinde daha menderese hiç çıkmadım ayrıca çalışıyoruz iş-güç walla yorgunlukta çok oluyor 2 aydır bisiklete de binmedim yatıyor walla msn e ekledim görüşmek üzere

Evet gerçekten bildiğiniz başka yerler varsa lütfen yazalım. Benden de: www.sedona.com.tr menulerde bayileri seçin ve Adana'yı seçerek Adana'daki bayileri görün.

Bende ekleme yapayım Eski ve yeni adliye yan yana zaten bunların karşılarında Sökmen ticarette dahil diğer birçok bisikletçi bulabilirsiniz, buralarda ekipman, kadro ve tüm yedek parçaları bulabilirsiniz.

Geri