Scudo Sports

Adana

Merhaba arkadaşlar. Bu hafta yeni aldığım Cannondale quick cx 4 bisikletimle aranızdayım. Adana'da servis ve bakım işleri için adliyenin karşısında bulunan bir yeri tarif ettiler. (Dağ Bisiklet değil.) Sizlerden özellikle bu konuda ve diğer tüm konularda da bilgi ve deneyimlerinizi aktarmanızı rica ediyorum. İyi günler.

Scudo
Ben Alp Değer TANRIVERDİ, Adanalıyım, 41 yaşındayım.
20 sene evvel çalınan Sarda Milan bisikletimden sonra ilk kez geçen hafta bisiklet sahibi oldum. Salcano Insomnia 272 yi 3 gündür kullanıyorum. Pedal çevirmeyi oldukça özlemişim, inmek bile istemiyorum desem yeridir. Herkese iyi forumlar.

Merhaba

hoşgeldiniz..

Merhabalar. Foruma hoşgeldiniz. Bisikletiniz hayırlı olsun. :)

Foruma hosgeldiniz, yeni bisikletiniz hayirli ugurlu olsun. :alkis:

ben sana pedal arkadaşı olabilirim.bende yalnızlık çekyrm.tel :5072624232.bana ulaşırsan sevnrm.

ya holanda dan bir fotoğraf karesi göstermek lazım onlar
aalesef bizde yok bu kültür:)

Benzer sıkıntıları ben İstanbul un göbeği Fatih te yaşamıyor değilim dostum, inşallah bu zihniyetten kurtulacağız.

hollanda da başbakan bi defa abdullah gülle görüşmesinde bisikletle geldi.burda bisikletle gelmek aslında çok şeyi ifade edyr. devletin en büyüğü nasıl mesaj göndryr halkına....bizimkiler kasıntı, kibir vb iğrenç insanlık dışı bazı vasıfları olduğu için bırakın bisiklete binmeyi ellerinden gelse limuzin isteyecekler.

tolga kardeş bende adanalıyım ve işe bisikletle gidip gelyrm.eğer hafta sonları gezelim dersen sana takılabilirim.önce bir tanış oluruz :)sonra pedallarız.yalnız gezmekle grup halinde gezmek arasında dağlar kadar fark var.:)selametle......

merhaba hoşgeldiniz..

iyi bayramlar..

kasımda askerlik bitiyor inşallah uygun zaman uygun pozisyonlarda görüşecez :)

hoş geldiniz.bende adanalıyım. yalnız gezmek eğlenceli değil bence ama tabi zevk meselesi.eğer uzak mesafelere gidersen pozantı vb sana eşlik edebilirim.farketmez adana içi de olabilir.

Geri