Scudo Sports

Adana

aslında daha önceleri de bu foruma ara sıra girip bakıyordum,kendime bir grup bulamadığım için hep yalnız takıldım.bisikleti çaldırınca ilk aklıma bu forum geldi üye oldum.giden gitti bir kere,bilgisayara mahkum olduk bisikleti çaldırınca.belki yeni dostluklar kurar ilerde yeniden gezmeye başlarız.herkese iyi forumlar :( ne acı şimdi bisikletle gezmek varken forumlara takılmak!!!psikopata bağladım.

Scudo
@Mehmet Ali Çetin

Umarim bulursunuz mehmet bey.... :(

umudum yok şimdiden ne alsam diye bakıyorum forumlara,zira bir yanım eksik gibi.bu arada ne çok bisiklet sever varmış buna da ayrıca sevindim.

merhaba,
iki yıl önce mersine yerleştim burlarada fazla bisikletçi yok.. adanayı çok iyi bilmiyorum büyük bisiklet mağazası/mağazaları varmı?

@özgürakt

Adana'da var olan bisiklet satıcıları ve servislerinden uzak durun. (Sadece Delta Bisiklet te ilgili bir arkadaşımız vardı. Onları hariç tutayım) Eski lastiği yeni diye satmaya kalkanı mı sorarsın, önce bana gelişi bu 750 den aşağıya olmaz deyip 1 dakika sonra 690 dan bir kuruş aşağıya vermem isterseniz alın diyeni mi. Şahsen ben bugün eşime aldığım salcano yu da montaj için Mersin'e götüreceğim. 50 TL lık ürüne 140 lira 2 sene öncesinin fiyatı diye yemin eden adamdan alışveriş yapılmaz.
Buyrun bu https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=122591 konu

esnafı böyleyse hırsızı ne yavuzdur..adana'da ikinci el bisiklet satılan bir pazar var mı?hafta sonu bir dolaşsam..

Benim bildiğim kadarıyla yok. Ama illa bu tür çalıntı malları satan birileri vardır. Size bir tavsiye. Tanıdığınız bir polis var ise Adana'da hırsızlık bürosundan birini bulun, orada görevli polisler araba çalanların kim olduğunu keza bisiklet ve motosiklet çalanların da kim olduklarını çok iyi bilirler. Ama umarım Pozantı'dan biri çalmıştır ve çabuk bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ali Çetin
Adana da iyi bisiklet dükkanları sayılıdır.Başlıca ları

Doğa bisiklet ( Ben en son 2 ay önce gittiğimde çok çeşit yoktu ama Tekin usta çok bilgilidir genellikle onarım işleri yapılmakta)
Dağ bisiklet ( Bir çok ürün çeşidi bulunmakta bakım-onarim işlerinde de iyiler.Fiyatlar sanırım biraz fazla )
Şampiyon bisiklet ( Asıl sahibi bir motor kazasında hayatını kaybetti.Allah rahmet eylesin.Şu an annesi bakıyor.)
Delta Bisiklet - KTM (Ben bisikletimi buradan aldım.Fiyatlar çok aşırı bir durumda değil.)

Herkese selamlar ben adana Seyhan'da oturuyorum. Bir süredir forumu takip ediyorum yazmaya yeni başladım.

Adana'da bildiğim bir Perşembe akşamı bisikletçileri var, farklı gruplar bilmiyorum, Seyhan ve evresinde oturan belirli zamanlarda değil de daha spontane de kısa turlara çıkmak isteyen arkadaşlarla toparlanabilirsek güzel bir grup kurulabilir.

Telfn numaram 507261 4232 eĞer turlarda ararsaniz sevİnİrİm...mesela Çatalan pozanti yada tarsus gİbİ:)

arkadaşlaradana bisiklet topluluğu (abit) var.çarşamba cuma günlerş her hafta kısa turlar yapıyorlar adana içinde ayrıca haftasonları bazen günübirlik bazen kamplı turlar yapıyorlar.facebook tan aratıp üye olabilirsiniz?

musa bey benim size tavsiyem internetten taksitli alın internete herkez bir birinin fiyatını gördüğü için çok fiyat düşüyolar ben bir bisiklet sordum mahallemdeki esnafa 750 dedi buyukavm.com buldum 500tlyi peşin fiyatına 12 aya böldürdüm gayetde kolay oldu 2 gündede elime geçti bence sizde bir bakın derim .

Öncelikle Herkese merhaba.
Uzun zamandır hayalim olan bisikleti sonunda alabildim..
aslında iyi bir bisiklet almayı planlıyordum.para biriktiriyor sonra bisiklet için biriktirdiğim parayı acil bir ihtiyacım için harcıyor ve bir türlü bisiklet alamıyordum.
Bende yeter diyerek düşük segmentli bir bisiklet almaya karar verdim ve aranıza Salcano NG 650 MD 26 ile katıldım.
Her fırsatta bisiklet sürüyor işe bile bisikletle gidip geliyorum. işyerimle evim arası 12 km..başlangıçta 40 dk süren yolculuklarım şu anda 22 dakikaya kadar düşürmüş bulunmaktayım (5 gün oldu bisikleti alalı)Bisikleti ortalama 20 km hız ile sürüyorum arttırma çabalarım var umarım 35 e çıkartabilirim. Hız denememde düz yolda 44.9 km hız yapabildim oda 30 sn sürdü . internet'te 70 80 km hız yapanlar nasıl yapıyor aklım almıyor :) bisikletle ilgili tek problemim sanırım yeni başladığım için sele ile aramda olan münasebet:)onuda jel sele kılıfı ile çözmeyi düşünüyorum. Adana Seyhan'da yaşıyorum Hafta sonları Adanada tur düzenleyen arkadaşlara zevkle katılabilirim. Hoşcakalın

Hoşgeldiniz. Hayalinizi gerçekleştirebilmenize sevindim,tebrikler ! Salcano NG650 iyidir,ben de kullandım zamanında sağlam bisiklettir üzmez :) Ayrıca umarım kaskda o hayallerin içerisinde bir yerdedir :)

sedona mv-29 kask aldım. saydam gözlük aldım gözüme sürekli birşeyler girdiği için. simga bc 16-12 sts gösterge aldım performansımı merak ederim ben:) işe gece gittğim ve gece çıktığım zamanlar olduğu için ilumenox ss l 122 ön far ve s-sun easy safe ss 321 arka aydınlatma aldım yolun bir kısmı e-5 üzeri arabalar vızır vızır. birde sırt çantam için b-twin in fosforlu sırt çantası kılıfı aldım. bunları almasam daha iyi bi bisiklet alabilirdim aslında:) ama güvenlik önce gelir diyerek bunlara da bütce ayırmak zorundaydım bütün parayı bisiklete vermek mantıksız olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: fly-high
n11 de uygun fiyata bisiklet bulabilirsin. Diğer arkadaşların dediği gibi dağ bisiklet ve türevinden uzak dur. Camgöz, Dağ bisiklet, Yurt mahallesi tarafında olan camgöz ticaret (kardeşi) bu üç yer özellikle uzak duracağın yerlerdir.

Ayrıca bir şeyler almaya niyetliysen her zaman ilk olarak internetden güvenli alışveriş yapabileceğin sitelerden almaya gayret göster. Çünkü aldıklarının iadesi vb. her şey taahhüt ettikleri gibi gerçekleşmek zorunda olacaktır.

Bu saydıklarımla ticaret yapsan bile papaz olmadan işlem yaptıramıyorsunuz. Ayrıca bisiklet kurulumu için dağ bisiklet 20 lira istemektedir.

Geri