Scudo Sports

Adana

Scudo
@Kemal kmndo

Ne için kullanacaksınız? Tur, gezi, hız, daha detaylı bilgi verirseniz elimden geleni yaparım.[emoji2][emoji106]

Kardesim tesekurler öncleikle ve bayraminiz kutlu olsun. Benim yasadigim yer Fethiye ve Dağ hemen dibimizde ve asfaltta vr ben bundan dolayi MTB sectim secimim bu ve bunun yaninda ekipmaNLAR(tayt haric,pek sevmem)[emoji28] lastik.patlamalarina karsi lastik seriti fln ve yama nasil yapilcagi konusunda yardima ihtiyacim ve uzun yol icin yaklasık 35-40 km köpeker icin sprey vs. Uzaklastirmak icin vs. Ekipmanlar kask,eldiven,pompa,lamba,km sayaci,tamam bunlar haricinde ne gibi ekipmanlar alabilirim.yanima ve suluk ta dahil yani lastik degistirmek.veya patlamamasi icin serit fln var mi veya nasil yama yapilir yada yedek ic lastik fln. Gerekir mi[emoji28] kusura bakmayin cok soru sordum ama aklim bayağı karışık yardimci olursaniz cok sevinirim..[emoji2] cok tesekkur edrim.

Üstüne ekleyip hangi bisikleti alabilirim peki uzun süreli kullanım için serkan bey salcano ng650 yi inceledim bayağı güzel görünüyor nasıl sizce?

@Burakayaz

Kardeşim merhaba :) Adana düzlük güzel şehir doğduğum yer :)) Dediğin gibi salcano ng650 başlangıç için makul görünüyor bende senin gibi yeni ve hevesliyim bende onu almayı düşünüyorum tabi bu bisiklet dağ bisikleti biraz yorucu olabilir ikinci el güzel şehir bisikletlerine bakıcam city fun falan ama sıfır düşünüyorsan kesinlikle ng650 yeterli yaptığım incelemelere göre :)

@Kemal kmndo

Kardeşim pek bilgili değilim k.b aceleci olma bayramda millet gpruma pek takılmıyolardır :) Serkan abi yardımcı olacaktır sana

200-300 e ancak carefour dan çin malı garip bişey alırsınız malesef , para biriktirin bence , erkenden soğumayın bisikletten

evet Aynen Öyle Fatih Bey Bende 2000evlerde oturuyorum adananın tek ulaşım sorunu kanatimce Yollarıdır Havası yaz kış dediginiz gibi 4mevsim için bisiklet sürmek uygundur.İşe gidip geldigim için Biliyorum :)

evet arkadaşlar bende uzun zamandır arıyorum :D kent ormanlığı var da kilit vurmuşlardı neresi var adanada ?

yukarı çıksın

adliyenin karşısında dağ bisikleti İbrahim usta orda bulabilirsin

meraba abi bende 100.yılda oturuyom su deposunun orada sen neresindesin 100.yılın

@Murat.Sağlam

@ibrahim D.

bende 100.yıldayım :)

adliyenin oradaki camgöz bisiklet sanırım.bildiğim kadarıyla adananın en iyisi ben de adana'dayım

gencler dilberlerin üstü iyi ben de orada süreceğim inşallah dh bisiklet alınca :D bisiklet için takımım var ama 3 kişiyiz aslında iyi bir mtb takımı olusturmak lazım

Afedersiniz de camgöz hangi konuda adananin en iyisi, motor bakimindan olabilir ama bisiklet olarak onermiyorum, motor yuzunden bisikete gereken onemi gostermiyorlar.İkinci gidisimde ilgilendiler ve 1720 tl bisikleti pesin 1700 yaparim dediler. Git bir konus yine de belki bakim konusunda iyidirler.Benim tavsiyem sadece bisiklet uzerine olan bir yer bulmalisin.

@keremakcimen
gel boşver mtb de iş yok al bi yol keyfine bak :D

Yok ya düz yollar bana göre değil dostum :D sen mtb yi satıp napacaksın yeni birşey alacak mısın-

adanada birçok sporcu var hatta milli takımda olanlar var mtbciler. onlarla iletişime geçebilirisiniz mart 8 de adanada yarış olacak mtb elit erkekler ve bayanlar sadece

Geri