Scudo Sports

Adana/yüreğir çalıntı bianchi star (siyah)

Tepki
2
dün saat 2 sıraları farkedebildim resmen kapımın önünden şifreli kilidi kırıp toz duman olmuşlar biliyorum süper bir bisiklet değil ama bana onun lastikleri lazımdı yeni kadro alacaktım en büyük mutluluğumu çaldınız lan bir yerinizden çıkacak...
görenlerin bildirmesini rica ederim bu arada süper polislerimize gittim bi ilgi bi alaka adamlar tın ya umurları deil unut olm onu filan diyorlar klasik ifade alındı biz bulursak ararız deget ya! sadece para sayarken yoruluyorlar helal olsun size de allah görüyor biliyor o bana yeter neyse uzattım içimi döktüm:mad:

Scudo
geçmiş olsun herhangi bi fotosu warmı warsa ekleyin belki birimize denk gelir yollarda

@windsofwinter

Öncelikle geçmiş olsun,ama 3-5 kendini bilmez polis yüzünden,dürüst-namuslu polisleri yabana atmıyalım ;)

• Beğen
Tepkiler: 42FY
kardeş şifreli kilite güvenme en kıralı 10 saniyede açılır.acemi hırsız kiliti keser kaçırır.

geçmiş olsun umarım kısa sürede ulunup cezalandırılır

geçmişolsun inş bi an once bulunur bısıkletınız

hadi ya ben tamamen ümidimi yitirmiştim ondan...
biliyorum ptt evlerini,bana tam olarak mevkiyi yazarsan o taraflara gelebilirim,artık bisikleti değilde çalanı bulup polise teslim etmek çok daha içimi rahatlatacak...
tüm iyi dileklere teşekkür ederim yeni bisiklet arıyorum kaç aydır pedal yüzü görmedi ayaklarım:mad:

bana açık adres yazarsan süper olur yoksa oralar labirent gibi uzun bir tur atmam gerekiyor, yazmasanda bugün yarın tura çıkacam inşallah hala umudum var...

Geri