Scudo Sports

Adana YariŞi SonuÇlari

Fatih Ertörün

Forum Bağımlısı
Tepki
1.022
Adana yarışının bütün kategorilerdeki tam sonuçlarına nasıl ulaşabiliriz acaba bilen var mı, yahut eline geçen kişi burada yayınlayabilir mi?

Scudo
Bildiğim kadarıyla henüz yayınlanmadı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum...
Bir arada elimdeki fotoğrafları yükleyeceğim, Elit yarışından çektiğim bir kaç kare var :).

evet fotoları ve sonuçları bende bekliyorum. bu arada burdan muhteşem fotoğrafcımız hasan abime sesleniyorum resimleri ne zaman koycan abi ????sabırsızlıkla bekliyorum:D gece gündüz sitene bakar oldum:D

Bu arada sonuçlarda (diğer kategorileri bilmiyorum ama) Master kategorisinde hata var, öncelikle ben 3 değil 4 tur attım, bitişin kaydolduğundan emin olmak içinde finişte bitirdim diyerek teyit etmiştim. Ayrıca 3. turun sonlarına doğru Bahadır ile beraber gitmiştik ancak sonradan (büyük birşey olmadıysa) 14 kişi geçmiş görünüyor. Bahadır muhtemelen 4. tura 1.5 saatin bitmesine 5-6 dakka kala girmiş olması lazım yani 5 tur atması imkansız gibi görünüyor. Bu arada lütfen yanlış anlaşılma olmasın Bahadır kardeşimle hep beraber gittik ve çok eğlendik yarış esnasında, onu tanıdığım için hataya dikkat çekmek açısından yazdım, diğer tanımadığım kişilerde hata olduysa bilmiyorum, Can Erdilek arkadaşımı da geçtiğimi hatırlıyorum o 3 tur atmıştı sanıyorum (Can burdaysan ses ver) ...

Sizin da sonuçlarınızda hata varsa burdan belirtebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Sonuçlarda bir yanlışlık var ...

Hakan ve Bahadır 4 tur attı diye biliyorum ....

Chip sistemine bir geçebilsek görevli kişilerin de işi kolaylaşır ....

İlk defa yarıştığım Adana MTB Cup'a katılımın fazla olması önümüzdeki
yarışlarda da sürerse sezon oldukça zevkli geçecek gibi...

Merhaba arkadaşlar yarış sonuçlarına göz gezdirdim de
goldcity alanya diye bir takım gözüme ilişti

Alanya bize çok uzak değil ama tanışmak isterim irtibatı olan arkadaşlar var mı?

@Ercan Bayram

Ercan Selam,

Goldcity Alanya Türkiyenin ilk UCI dağ bisikleti takımı, goldcity sponsorlugunda bu yıl kuruldu. Takımın menajeri Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Abdurrahman Açıkalın. Takımdaki sporcular;

Kamil Alev
Hasan Kandemir
Halil Korkmaz
Uğur Hakkı Tosun
Semra Yetiş

Ayrıntılı bilgiyi internette bulabilirsin.

DNF olduğuma inanamıyuorum.
Mtbtr ye yazdım. Federasyondan okuyan kişiler olursa lütfen bakmasını istiyorum :(

Gökhan AYAL

merhaba arkadaslar benimkindede yanlış var 4 tur attım Ahmet Adalının arkasında bitirdim 3 tur yazmışlar Arkadaslar birisi bu duruma bir el atsın:boese157:

Gürol abi ilgilenip yanlışlığı düzeltti. Buradan tekrar teşekkür ederim kendisine.
Gürkan sende gürol abiyle haberleşirsen yardımcı olur
sağlıcakla..

bu hataların harcırahları etkilemesi de söz konusu galiba.. birde bu yönden bakılsa iyi olur.

Gürol abi o yöndende baktığını söyledi benim için :)
bunu ben belirtmeden kendisi söyledi o yüzden herkez için dikkate alacağına eminim..

@ExtremE

evet konuştum kanka bana da bakıcak teşekkürler

Yarışa katılan bütün arkadaşları canı gönülden kutlarım.Keşke bende gelebilseydim.Lakin mesafenin uzaklığı ve işyeri sorunları buna izin vermedi.İnşallah diğer yarışlarda görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Arkadaşlar sonuçlar hatalar düzeltilerek güncellenmiş, tekrar kontrol edebilirsiniz, eğer sizin de hatalı sonuçlarınız varsa Emre Yıldırım ile iletişime geçerek düzeltilmesi için talepte bulunabilirsiniz...

sonuclar birkac kez değiştirildi bir türlü doğruyu bulamadık
bu konuda emre isimli kişi sorumlu idi ve bilgisayar başında sanırım muhabbet etmekten sonuç yazmaya vakit bulamadı
sonuçlar tekrar değiştirildi ama yine yalnış

@onemorebicycleSeviyesizliğe gerek yok. "emre" dediğiniz kişi bu işi Türkiye'de en iyi yapabilenlerdendir. Sonuçlar bir şekilde yanlış çıkabilir, herkes hata yapabilir. Mühim olan hatayı düzeltebilmektir. İyi niyetli tüm itirazları değerlendirdik. Evet hatalar vardı ancak giderildi.

Şimdi, eğer sizin hala itirazınız var ise;
1. UCI kuralları gereği sonuçlara itiraz asıldıktan itibaren 15 dakika içinde yapılmalıdır. (17:50'de kayıt odasında asılmıştı)
2. Bu itirazı yapmak için "yazılı" şekilde başvurmalı ve "50€" karşılığını Federasyona ödemelisiniz. (UCI kuralıdır).
3. Lisanslı her sporcu yada takım yöneticisi yukardaki iki kuralı bilmekle yükümlüdür.

Mümkünse bu rahatsızlığınızı bir sonraki yarışta yüzyüze görüşelim.

@onemorebicycle

Gürol abiyi savunmak için söylemiyorum herkez hata yapabilir. Sonuç olarak gereken düzenlemeler yapıldı birazdaha anlayışlı olalım...

Geri