Scudo Sports

Adana Street and FLatland Jam ..Kesinlikle izleyin

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
street jam

(link)

flatland jam

(link)

yorumlarınızı bekliyorum.adana dan saygılarla.!

Scudo
2. linkteki videoda guzel olmus elinize ayaginiza saglik

videoların ikisi de çok başarılı ama flat daha gzl :D başarılarınızın devamını dilerim iyi pedallamalar ;)

bu montajınız çok daha güzel olmuş Samet,flat ve street'i ayırdığınız da iyi olmuş. Yeni klipler yolda galiba,bekliyoruz:D

Ayrıca flatland videosunda beyaz bmxli arkadaş baya bi sağlam sürüyo:D

saolun arkadaşlar. beyazlı arkadaş 23 yaşında adı murat dieri nazif. bu vidyoyuda ben montajladım o yüzden biraz güzel olmuştur :D:D ve yeni vidyoyada başladık . fakat yarıda kaldı kameramız kırıldı. 12 mp lik vidyo kamera almayı düşnüyoruz ortaklaşa

sımdı smt fake bunlar:D:p
cok guzel olmus kanka elınıze pedalınıza saglık...artık bn bmx alınca bıde beraber vıdeo yaparız:D....

street videosunu seyrettim.gerçekten çok güzel olmuş.tebrikler.devamını bekliyoruz :D

videonuzu beğeni ile izledim. çok güzel sizleri tebrik ediyorum. teşekkürler.

saygılarımla. psychobmx!

türkiyede adanadan başka yer tanımam abi. artık bunu kabul etmek lazım adamlar mükemmel ya burdada büyük yaşta bu sporu eskiden beri yapanlar var ama sizin kadar iyi değiller sizde o yaşa gelseniz kim bilir neler yaparsınız devam edin beyler sizde çok büyük bir gelecek gördüm cidden

saolun abiler :D gayretle biniyoruz işte. daha yeni trick lerde var.yeni vidyo ya hazırlanıyoruz

Geri