Scudo Sports

Adana MTB Kupası C2 XCO

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Arkadaşlar yarış 06.11.2011 tarihinde ve bu yarışa abimle birlikte katılmayı düşünüyoruz belki mersinden kuzenimde bizle birlikte bu yarışa katılabilir.Aklımda biraz sorular var belki sizler bize yardımcı olabilirsiniz.Öncelikli olarak lisanslarımızı bayramdan sonra çıkartacağız.Bu yarışa katılım koşulları nedir?Örneğin şuan sadece abim spd kullanıyor bizlerde şuan spd yok.SPD gereklimi bu yarış için?Bizlerin öyle derece hedefi yok maksat bir yarış deneyimimiz olsun(ilk deneyim) diyoruz madem şehrimizde böyle bir organizasyon yapılıyor her yıl bundan faydanalım diyoruz.Alt-üst formalarımız var kuzenimin yok.Alt-üst forma gerek mi bu yarış için?Forumda biraz araştırma yaptım ama pek fazla şey bulamadım birde belki her yarış farklı kurallara sahip olabilir diye bu konuyu açtım umarım forumu boşuna yormuyorumdur.

Scudo
alt-üst forma kask gerekli ancak bazen yabancı hakeme göre değişiyor kimisi forma-tayt olmadan yarışa izin veriyor kimisi de diskalifiye ediyor.

bu arada o yarış ertelenecek. Kurban bayramının 1. gününe denk geliyor.

teşekkürler.Spd konusunda bir bilginiz var mı?Forumda gördüğüm kadarıyla kesin spd ile yarışlara katılınacak diye bir şey okumadım ama emin olmak istiyorum.

@temu90

ben de tam "böyle tarihte yarış mı olur" diye düşünüyordum :)

• Beğen
Tepkiler: Bisikletgazetesi
yarışta spd zorunlu diil...

bis. fed. her konuda çok yardımcı oluyor ve hiç bi sorunuz yanıtsız kalmıyor... orayı arayarak da bilgi alabilirsiniz..

adana yarışına schwalbe big apple 2.35 lik lastiklerle katılsam ne gibi dezavantajlarım olur? hiç avantajımda olur mu :D

@Batuhan Keleş

Batuhan kardeşim, Adana'dasın madem ki Adliye'nin karşısında Dağ Bisiklet var, İbrahim bey. Onlar yarışlarda bulunuyorlar, yarışlarla ilgili bilgileri rahatlıkla alabilirsin. Sana şimdiden başarılar diliyorum.

Ahmet abi sağol, bugün gidip ferdi lisansımı çıkarttım fakat doktor abime vermedi :( , İbrahim ustayı biliyorum bisikletimi ordan almıştım arada gidip parça aksesuarda alıyorum bir dahaki gidişimde sorarım :)

Merhaba arkadaslar
Adana' daki yaristan son durum nedir bu saatten sonra lisans cikartilsa yetisirmi prosedurleri tam olarak nedir? Yaris ertelendi mi en son bayramin 1. gunu oluyordu.

herkese iyi forumlar

uygun bi tarih olursa bende katılmayı düşünüyorum :) bayramdan sonra

(link)
Bu kurallara göre ben katiowa veya colnago takım formasıyla yarışmıyacakmıyım?başka formam yok ne ile yarışacağım?

Arkadaslar bugun yarisma yapildi. Elinde fotograf veya video olanlar bu konuda paylasabilir.

Iyi Forumlar

Evet Adana yarışları yapıldı ama hiç bir yerde bilgi bulamıyorum. Bu arada geçen gün yarışma parkurunu bisikletle turlayayım dedim acaip bir inişi görünce vazgeçtim. Birde çobanlar dalga geçti:)

Geri