Scudo Sports

adana mı urfa mı abi ?? acılı bi adana usta ! :)

Herşeye rağmen güzel bir gündü, son anda yağız arkadaşımız bir trafik kazası gecirdi ama durumu iyi sol kolunu 1 ay kullanamayacak sanırım, tarabya sahil yolunda otomobil sıkıştırmış duydugumuza göre.. Tekrar geçmiş olsun, sağlıklı mutlu günler... :in:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çabuk
Scudo
@oceanist

yok kardeşim.çooooook güzel indi midemize.neler kaçırdın tufanım.çamurlu off road parkurlar enfesdi.ah aaaaaaah.yarın yine gidelim beeeee :D :D

Arkadaşlar bir taksi, önündeki aracı sollarken korna basmasıyla sollanan aracın sağa kırması sonucu , Yağız'a çarparak, Yağız'ın duvara çarpmasına neden oldu, duvara çarparken de korunmak için sağ elini duvarada karşı tutmuş, sağ kürek kemiği kırıldı, İstinye Devlet Hastahanesinde anında gerkeli müdahale yapıldı, durumu şu an iyi... 8 kollu bandaj mıydı neydi ondan taktılar 1 ay kadar onunla duracakmış.

@oceanist

Tufan valla süper bir etkinliği kaçırdın, face de söylediğim gibi yarın akşam izleyerek ve de seyrederek neler kaçırdığını görebilceksin =)

Tufan'a yollamasak mı ya :) bunalıma girmesinden korkuyorum :p

ilgi ve alakanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. daha kötüsü de olabilirdi kask'ım olmasaydı kimbilir neler gelicekti başıma. kafamı vurduğumu bile hissetmedim, arkadaslarım kaskımdaki ezilmeyi gösterince dehşete kapıldım. bu sorumluluk sahibi insanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. onlarca insan beni o halde gördü ama izlemekle yetindiler...

• Beğen
Tepkiler: başarist
@Daisy

Her sporda olduğu gibi bu spordada tehlikeli durumlar ve bklenmedik anda basımıza gelebilecek durumlar çıkabilir. Sende böyle beklenmedik bir durumyasadım.

Anlamadığım insanalrın araba içinde iken iki saniye bile neden beklemedikleridir. Altlarındaki aracın motorlu bir araç olduğnu unutuyorlar. İki saniye için yapacakları hatalar ie insanlara verebilecekleri zararları unutuyorlar. Büyük sehirilein insan hayatına verdiği gözle görülür gerçekler bunlar. Sinir strees hersey ... vs vs.. Ve insanımızda seyretmeyi ve ilk yardım baslığında yapılması gerekenleri blmideği için seninorada boyle bir durum ile karsı karsıya kalman su durumda normal. Dağda bile insanlar durup ben yerde yatar iken durumum sordular. Yuh artık diyorum. Bisiklete biner iken eğleneceğiz derken sinir strees sahimi oluyoruz.

Yağız artık bir ay boyunca kitap okursun, film izlersin. Bporda yapmayı ver havalarda sıcak ..pek çekilmiyor. :p...

• Beğen
Tepkiler: başarist
@Melih DİNÇ

Çatlasın. :)... O yazın geri kalanında hep denizde olacak. Ben çatlıyormuyum. :p ... Tufan gittiğin yere bisikletinide götürmelisin. En azından oralarad bisiklete bin. Resimler çek eğlen be adamım.

Melih sendeki turkayıtlarını bana ziplyerek ve rapid linke yapark göndereblirsin. Bekliyorum. Uzaktr@gmail.com ..

Adamı alıp biraz hırpalasaydınız sonra da numune olarak taksimde gösteriye açardık en azından kola kol neyse tekrara tekrar geçmiş olsun

:( @NecatiYunus

Gerçekten boyle bir durum olsa inan bana..omuzlarımda taşıdığım bir yükü bu kisiye oyle birbosaltırdım ki.. sonunda onun gitmesi gereken yere ben giderdim. Her zaman sakinliğimi korurm ama bu durumda vurupda yoluna devam etmesi beni emin ol çileden değil insanlığımdan çıkartırdı. Sorun olayı sonradan öğrenmemizdi. Biraz geride kalmıstı kontrol ederek gidiyorduk onu yokluyorduk. Fakat hani yakınında olsak ibel arabanın yaptığı hatay engelleyemezdik. Bir çok arkadasın basına gelen bu tip sıkıstırma bizimde bir etkinliğimizde basımısza geldi. :(

Zaten """"Bozuldugu zaman, insandan daha korkunc yaratik yoktur.""" SOPHOKLES... diye zamanında soyleyen söylemiş. Bu da not olarak mesajıma iliştiriyor ve kendimi ola ki bir gün yapacaklarımdan kortarmaya yelteniyorum. Ve evet.. HİİİİİÇ UTANMıYORUM.. I:in:

Fotoğraglar siteye yüklenmistir arkadaslar. Elinde resim olanlar ile paylasmalarını bekliyorum. Bendeki resimleri bir süre sonra sizler ile özel mesaölardan paylasacağım. :in:

Tekrar yapılsa.. :)

@VolkanÖzcan

Neden olması!!!. Ramazan bayramıdan sonra bir daha yapılabilir. Sonbahara hosgeldin partisi...:in:

arkadaşlar resim ve videoları dün akşam hazırladım herşey ok ama upload kısmı kaldı 200MB oldu da :) saat de 02:30 olunca uyuma ihtiyacı duydum haliyle :) bu akşam evde değilim, çok özür diliyorum yarın tüm resimlerim ve videolar sizlerle, kusura bakmayın.

Bülent abi, sabırsızlığını anlıyorum ama inan elim kolum bağlı şu an yoksa olmazdı gecikme ;)

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@Melih DİNÇ

Hayır sana inanmıyorum. Kesin facebook hesabına yükledin sen onları.... Bir tek ben izleyemiyorum. :eek: ..

Yasasın kötülük diyoruz yine burada......:Skull-175 ...

@Daisy

yağız geçmiş olsun kardeşim.bana özelden yada burdan farketmez numaranı yollarsan konuşalım.tekrar geçmiş olsun

Geri