Scudo Sports

adana mı urfa mı abi ?? acılı bi adana usta ! :)

güncel katılım listesi
1- prometheus (enver avcı)
2- Melih DİNÇ
3- Yunus ORBAY(necati yunus)
4- necati yunus(yunus orbay)
5- berk arat
6- vural azaklı (kaptan vural 74)
7- uzaktr (kesin geliyor)
8-başar ibicioğlu
9- kadir kartal
10- tolga çabuk(araç ile gelecek.bisikletsiz dostlar ve malzemeler için şöförlük yapacak :)
11- mehmet akif malkoç (M.A.M.)
12 - yunus dostumun iki arkadaşı
13 - metin bayer
14- Ahmet Kur( gelip sizlerle tanışmaca)
15 - Daisy (Yağız Yılmaz) aranıza kabul ederseniz cok memnun olurum :)

Scudo
eveeeeeeeeeeet.hazırlıklarımız tamam.adana ve urfalarımız söylendi.sabah taze taze yapılacak ve şişe takılı vaziyetde gelecek.(şişe ben takacağım demiştim fakat bizim imam usta rezil edebilirsin deyince riske girmek istemedim.hazır yollayacak).tolga dostum sağolsun aracı ile taze taze alıp ormana gelecek biz mangalımızı yakarken.domates salatalık göbek sivri ve çarliston biberlerimiz alındı.lavaşlar hazır bekliyor.sızma zeytinyağımız ve baharatlarımız da tamam.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee final.ellerimle yaptığım fındıklı tel kadayıf.mmmmmmmmmm.ayıp olmasa birtane dilimi indireceğim mideye ama herkese birer tane olarak ayarladım ne yazıkki.hani es kaza biri gelmezse fazlalığı yerim hemen :) herkese sabah kahvaltısını yapıp öyle çıkmasını tavsiye ediyorum.malum tıka basa yemeye değil eğlenmeye sohbet etmeye gidiyoruz.bu tabiki aç kalacağız demek değil.merak etmeyin ;)sayımız belli dostlar.artık extra katılım alamıycaz.siparişler verildiği için.kimse kızmasın.önemli ricam aramızdan birileri mutlaka fotoğraf makinası getirsin lütfen.benim makina hem büyük hemde bozuldu sanırım :) sabah 9:30 da toplanmaya başlıyoruz ve yolda sadece bir kez baltalimanında mola verip devam edyoruz.ormanda bol bol zaman geçirmek için.araçla gelecek arkadaşlar isterse yanlarında okey tavla falan getirsin.ben okeyi yanıma alıcam. YARIN GÖRÜŞMEK ÜZEREEEEEEEEEE..........

Herkesten çok özür diliyorum;
malum bir sebepten dolayı yarın ki tura katılımımı iptal etmek zorunda kaldım ben yarın gelemiyorum sizlere şimdiden afiyet olsun herşeyin çok güzel geçmesi ümidi ile hayırlı akşamlar...

Tavla benden gelsin o zaman başka bi ihtiyaç varsa da getirebilirim araba ile geleceğimden ancak bir arkadaşın işten çıkıp yetişecelkoolması sebebi ile 30 dk lık bir gecikme söz konusu olabilir kusura bakılmasın yolda irtibata geçeceğim.
Bu arada MELİH eğer bu mesajı görürsen en kısa zamanda rtibata geç benimle lütfen telefonuna ulaşamıyorum

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@NecatiYunus

zaten saat 10da yola çıkacağız necati.ama hava yağacak gibi ise araçlar ile çıkarız bizde yola.araçlar ile çıkarsak da bekleriz seni.sabah telefonlaşırız yinede.

güncel katılım listesi
1- prometheus (enver avcı)
2- Melih DİNÇ
3- Yunus ORBAY(necati yunus)
4- necati yunus(yunus orbay)
5- berk arat
6- vural azaklı (kaptan vural 74)
7- uzaktr (kesin geliyor)
8-başar ibicioğlu
9- kadir kartal
10- tolga çabuk(araç ile gelecek.bisikletsiz dostlar ve malzemeler için şöförlük yapacak
11- mehmet akif malkoç (M.A.M.)
12 - yunus dostumun iki arkadaşı
13- Ahmet Kur( gelip sizlerle tanışmaca)
14 - Daisy (Yağız Yılmaz) aranıza kabul ederseniz cok memnun olurum :)

Bisiklet turu yerine herkes arabası ile geliyor. Offroad yapacaksanız gelin ona gore. yoksa o arabalar kalır besiktasta..yürüyerek gelirsiniz. Ben pindikten kalkıpbisiklet ile gelceğim sizler araba ile. Ne imis yağmur yağıyormus. Yok artık daha neler? ..Çizerim arabalarınızı ona gore...:D

@NecatiYunus

bu ne bereket abi yaa =) maşallah dünden bu yana 3 sayfa yorum var, katılımlar da süper son dakika 1 iptal ile sanırım 16 kişi olacağız. Neyse sadete geleyim zaten mesajı etkinlikten önce pek kimsenin okuyacağını sanmıyorum =) Yunus bütün gün dışardaydım telefonumun şarjı full doluyken saat 17:00 gibi hızlı bir şekilde tükendi =) araçta şarj cihazı olmasına rağmen malesef bozulması nedeni ile şarj edemedim. Yani şarjım illaki bitecekmiş bugün =) mesajını okudum sabah zaten telefonlaşırız arıyacağım ben seni... Eğer sende okuduysan mesajımı beni ara saat kaç olursa olsun ;) Yarın hava iyi olursa ben pedallamayı düşünüyorum, yağışlı olursa minibüse atarız, tabi ayıp olmazsa =) YARIN SÜPER BİR ETKİNLİKTE GÖRÜŞMEK ÜZERE

Melih, abi ben de onu diyecektim sabah 09:30 civarında arkadaşın birini haremden alacam ; daha doğrusu benim buraya gelecek hava güzel olursa ki yine sabah haberleşiriz siz kadirler geçersiniz eğer kötüleşirse kadire de haber veririz ben vermeyi unuttum yarın sabah ararız minbüsle geçeriz.Bende aslında minibüssüz gelecektim ancak bi kaçgün sonra ığdıra vatani görevini devam ettirmek için gidecek olan astek arkadaşımı görmem gerekio .Ne serden ne de yardan vazgeçtik iki etkinliği bir araya getirdik bu seferlik.Oyüzden ben minibüsle intikal edip ormanda bisiklet keyfini tadacam hem de yanımızda araba olur malum ormanlarda lastik patlatıyoruz bazen .

@Tolga Çabuk

Seni es geçiyorum Tolga ..rahat ol sen. :) +++++++ havada çok güzel.. arabalar ile gelmezsiniz umarım. Trafikte perisan olurusunz gelirseniz. Hatta araba ile gelirseniz trafikte perisan olurusunuz umarım.. :). bedduamıda edeyim.

@Zeynep Koççaz

merhaba zeynep.mail adresini ve numaranı yollarsan turlarımız hakkında bilgileri mesajlada haber veririm. enverav@gmail.com 0533 4917059

Öncelikle Yağız arkadaşımıza büyük geçmiş olsun dileklerimi burdan tekrar iletmek istiyorum. Gösterdiği üstün performans takdire değer, tebrik ediyorum ayrıca... Etkinliği kelimelerle anlatamıyacağım resim ve videoları hazırlıyorum en kısa zamanda yayında olacaklar ;) Etkinliğe katılan herkese çook teşekkürler, Tolga arkadaşımıza da ayrıca teşekkürler, bize ikmal desteği sağladığı için =) Bir sonraki etkinlikte görüşmem üzere herkese iyi akşamlar...

Yaşasın eve vardım. saat 23:00 oldu bile ..:)..

Yağız için geçmis olsun. Kısa sürede toparlanacak. Gereken herseyi zaten arakdasları olarak yanında bulunarak yaptık. Daha sonraki turlarada biraz daha dikkatli olacağız. Analştık mı? ..Anlaştık ne güzel. :)..

Yağız ın telefonu kimsede yok sanıyorum !!!? Buradaki rumuz u nedir?.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kur
Yahu iki dakka ayrıldık neler olmuş.Geçmiş olsun durumunu bilmiyorum gerçi birileri yazarsa sevinirim.

Yapımda ve yayında emeği geçen herkse teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Geri