Scudo Sports

Adana Göl kıyısı ve rekreasyon alanı, Gravel ile 30 kmlik gezimiz

no76

Aktif Üye
Tepki
383
İsim
Suat Küçük
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Cyclocross
Adana'dan merhaba, güzel Adanamiz, farklı konularda meşhur olsa da🥴 şehrin merkezinde dahi tabiat harikası alanlarımız var, Bu yerlerden bazıları ise baraj gölü kıyısı ve Dilberler sekisindeki rekreasyon alanı, buralarda ve şehir merkezinde toplamda 30 km lik küçük bir gezi yaptım, oda yetmezmiş gibi birde video çektim, oda yetmedi birde videoyu youtube a attım😉 Daha ne yapayım!👍

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Adana çok sevdiğim yerlerden biri. İzleyince Adana 'da geçirdiğim günleri hatırladım. Emeğiniz için tebrikler.
İkinci olarak da bir tavsiye vermek isterim. Bu tür çekimlerin insanlar tarafından baştan sona izlenmesini istiyorsanız öncelikle titreşimsiz bir kamera kullanmanız gerekli. Sizin çekim izleyene rahatsızlık verecek kadar titreşimli olmuş.

Merhaba Adana ayrı bir dünya ;) kamera konusunda haklısın, bir çözüm bulmaya çalışıyorum, ama pahalı bir çözüm gerekiyor ;) bakalım.... Tesekkurederim..

Merhaba Adana ayrı bir dünya ;) kamera konusunda haklısın, bir çözüm bulmaya çalışıyorum, ama pahalı bir çözüm gerekiyor ;) bakalım.... Tesekkurederim..
Hocam emegine saglik. Ama kullanici ismini acilen bulman gerekiyor :) Troll gibi oluyor bu şekliyle

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve no76
@mariokaldato eyvallah bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bakalım inşallah beğenilir, kullanıcı ismiyle ilgili yönetici arkadaşlara mesaj attım ancak henüz bir düzeltme olmadı, tesekkurederim, görüşmek uzer
Hazır sizi yakalamışken 😉🤟 yeni videomuzu da beğenilerinize sunalım o zaman

@desmo size ayrıca teşekkür etmek istedim, kamera konusunda ki uyarınız benim için önemli bir noktaydi. Gopro 8 ile daha izlenebilir videolar cekebilmeyi umuyorum👍

• Beğen
Tepkiler: desmo
@no76 Hero 8 ile çektiğiniz kokoreçe pedalladık videonuzu izledim. Teknik olarak çok daha başarılı olmuş. Kamera, fotoğraf makinesi ve ekipmanları da en az bisiklet kadar detaylı ve her zaman daha iyi ve pahalısını bulabileceğiniz bir pazar. İşin içine girince insan kendini 2000-3000$ lık lenslerin hayalini kurarken buluyor :) Bu arada yeni kameranız hayırlı olsun. Siz güzel videoları çekin biz de zevkle izleyelim.

• Beğen
Tepkiler: no76
Daha birkaç gün önce Adana’ya geldim yıllık iznimde, yeme-içme tabi bizim dert 😅

Bisikletle gezmek keyifli olurdu gerçekten, ama sürüşten sonra benim son durak kesin Yeşil Kapı olurdu 😂

• Beğen
Tepkiler: no76
@desmo tesekkurederim, dediğiniz gibi derya deniz bu sektör 👍 video ve YouTube bana bahane oluyor biraz, eski formuna ve kiloma dönmeye çalışıyorum, o zaman daha keyifli olacak, bisiklet sürmek ve video çekmek, kafamda deli rotalar var, bakalım, kısmet🤟
@Robinson Crusoe hoşgeldiniz, Adana ya gelince yeme içme doğal olarak ilk sırada olacak elbette, bu sabah bisiklet sürmek için bir arkadaşımla saat 06:30 da yola çıktık, kendisi instegram ve YouTube da oldukça takipçisi olan bir yeme içme uzmanı beden eğitimi öğretmeni ("doyurucutatlar"). Vallahi bisiklet sürmenin dışında sağolsun herşeyi yaptık, cigerciden, borekciye, oradan acılı ayranciya, oradan enginarciya, benim derdim yememek, ama anlatamadım tabii🥴🤣🤣.. bu işin şakası, kıymetli bir abim kendisi, keyifli bir gezi oldu..

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
ABİT İle 130 km lik Adana Yumurtalık turumuz
Bu arada eski kamera ile çektiğim videoları sildim arkadaşlar, görüntü kalitesi gerçekten çok kötüydü 🥴

Geri